Lehetséges hogy a kutyáknak is van ízlésük és nem kell nekik az asszony?
Az van hogy pároztatni akartam a kutyámat ,de nem tetszik neki pedig tudom hogy itt van a megfelelő pillanat mert a másik kanom már megy rá annyira hogy le sem lehet vakarni. van egy másik szukám, arra megy csak az fekete szinű a fehérre nem amit én szeretnék pároztatni vele. a nagy német juhászunk meg a fehérre megy. Nem találom a logikát!Mert először a németem a fehér szukámra ment feketére nem. mostmár a feketére megy, de a fekete kanom az meg fehérre egyáltalán nem akar még megszagolni sem.
pedig az idejeittvan. mostmár a német megy a feketémre de már a fekete kanom már egyik szukámra sem megy... hihetetlen. ennyire nem tetszik neki a fehér szikám mikor tüzel mert a németem is megy rá?
tényleg ő a kisebb és meg is adja magát a Hektor németemnek, csak tudod Akkor a lili kutyám mért tetszett neki?A másik fehér miért nem pedig este bezártam őket együtt kettesben.. akkor mért nem?????,
amúgy köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!