Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehetséges hogy a kutyáknak...

Lehetséges hogy a kutyáknak is van ízlésük és nem kell nekik az asszony?

Figyelt kérdés

Az van hogy pároztatni akartam a kutyámat ,de nem tetszik neki pedig tudom hogy itt van a megfelelő pillanat mert a másik kanom már megy rá annyira hogy le sem lehet vakarni. van egy másik szukám, arra megy csak az fekete szinű a fehérre nem amit én szeretnék pároztatni vele. a nagy német juhászunk meg a fehérre megy. Nem találom a logikát!Mert először a németem a fehér szukámra ment feketére nem. mostmár a feketére megy, de a fekete kanom az meg fehérre egyáltalán nem akar még megszagolni sem.

pedig az idejeittvan. mostmár a német megy a feketémre de már a fekete kanom már egyik szukámra sem megy... hihetetlen. ennyire nem tetszik neki a fehér szikám mikor tüzel mert a németem is megy rá?

2009. aug. 1. 13:27
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
:)Pedig igy van... nekem is hihetetlennnek tűnik,de egyszer sem nézett rá:)Lulu férfi...
2009. aug. 1. 15:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Normális választ ne várjál amikor leírod a lehető legnagyobb baromságot amit a kutyákba belebeszélnek, magyarul, hogy szerelmesek... A kutyák nem szerelmesek, a kutyák falkaállatok, és a falkában is csak az alfa hím párosodhatott az alfa nősténnyel. Ergo a kan kutyád amelyik nem érdeklődik a szuka iránt, az magát alsóbbrendűnek érzi, mivel gondolom már többször elutasította, vagy a másik kan "tette a helyére", ezért nem is próbálkozik többet. Ezek azok az alapműveltségi kérdések amik ismerete nélkül nettó állatkínzás ész nélkül szaporítani a kutyákat.
2009. aug. 1. 15:38
 13/14 A kérdező kommentje:

tényleg ő a kisebb és meg is adja magát a Hektor németemnek, csak tudod Akkor a lili kutyám mért tetszett neki?A másik fehér miért nem pedig este bezártam őket együtt kettesben.. akkor mért nem?????,

amúgy köszi a választ.

2009. aug. 1. 16:33
 14/14 anonim ***** válasza:
A másik szukád alacsonyabb rendű, ezért nála próbálkozik. Ha már így alakult akkor nehéz lesz "rávenni" a másik szukára, főleg ha ott van a közelben a domináns, falkában felette álló kan kutya.
2009. aug. 1. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!