Milyen szájkosarat használsz, és miért?
Figyelt kérdés
Részemről nem tudom megérteni azokat, akik az orvosi szájbekötőt meg a haltit használják szájkosárként, szóval főleg az érdekelne, kit mi vitt arra, hogy ezeket válassza a kényelmes és biztonságos bőr és műanyag kosarak helyett.2012. szept. 19. 21:20
11/13 anonim válasza:
Nekem is ilyen orvosi bigyó van (tudtommal sima textil, na mindegy). Direkt nagyobbat vettem, így tud benne lihegni a kutya, de mégse lehet megbüntetni érte. De kb egy évben ha kétszer használjuk....
12/13 anonim válasza:
Én a fémet részesítem előnyben, egy nagyon régi fém szájkosaram van tizenvalahány éves. Volt bőr is, de sok eső után megkeményedett, mondjuk az sem fiatal darab volt. Van orvos szájbekötősöm is, de 1szer volt a kutyákon, amikor meg lett próbálva, hogy jó-e, én nem szeretem, mert nem tud benne normálisan lihegni, csak azért van, hogy ha az orvos kér szájkosarat oltásnál, akkor ráteszem, nehogy fémmel véletlenül megüsse, de nem szokta kérni, max azt hogy fogjam meg a fejüket.
13/13 zsuzsabazsa válasza:
Fém szájkosarat használok vagyis bm. kosár. Tud benne a kutya lihegni és még inni is tud ha rajta van.
Van dupla kosaras is, az azért jó mert nem tud az utcán felzabálni semmit. Már régen nem tettem a kutyámra kosarat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!