Milyen állatot válaszak? Kutyát vagy mácskát esetleg görényt?
Szeretnék de nem nagyon tudom melyik lenne a legjobb személyes tapasztalatokat írjatok
Valami kis testű kutyit vagy cicát szeretnék de gondolkoztam a görényen is.
60m2 panelban lakunk a 9.emeleten. Én 16éves lány vagyok a hugim 14éves.
Olyan kutyus kéne ami elvan az ölemben, ha tanulok elég ha simogatom szóval nem valami energikus, lehesen idomítani .
Régebben volt már egy spánielünk és egy keverékünk is mikor kertesben éltünk.
Gondoltam hogy lehetne macska is valami olyan cica fajtát tudnátok mondani ami elüldögél az ölemben.
hát a kutya az nem valami jó egy panelba.még talán egy yorki.de ha macsekot szeretnél akkor a Perzsát ajánlom.lusta szerthető cicus.szeret az ölben döglődni:) a görényt azt azért nem ajánlom mert ha kiengeded a ketrecből akkor játszanod kell vele és nem nyugszik.
remélem segítetem valamit!:)
Nekünk volt mind a három állat panelban. Igazából egyikkel sem volt semmi probléma, a kutya le volt rendesen mozgatva, szellemileg leterhelve, így nem zavart a tanulásban. A perzsánk elég lusta volt jól elvolt addig az ember ölében, amíg tanult, a görények meg tanulás ideje alatt elszórakoztatták egymást, mire felkutattak minden kis zugot a lakásban, addigra bőven végeztünk a tanulással, illetve tudtunk felváltva is foglalkozni velük, bár bátyámhoz ragaszkodtak leginkább, volt egy amit vadásztól kaptunk az apja egy befogott vad görény volt, na ez a kis félvad görény senki mással nem volt hajlandó semmit csinálni csak bátyámmal, amíg ő tanult, addig bebújt a pólójába, nadrágszárba, pulcsiba amit levetett, minden hová, szépen szunyókált addig.
Kezdésnek jó lenne egy tengeri malac, nekem az is volt, jópofa kis állatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!