Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek megvan a felső...

Szerintetek megvan a felső P1-es fog (kép lent)?

Figyelt kérdés

Kiállításon azt mondta a bíró, hogy hiányzik. Utánanéztem a neten a kutya fogazatának, már többször végigszámoltam és szám szerint megvan az összes. Nem lehet, hogy csak nagyobb a távolság az átlagosnál a P1 és a szemfog között? Ha elnézte a bíró, az mondjuk az én hibám, nem gyakoroltuk a fog megmutatást és elég gyatrán sikerült. De ugye tényleg megvan?

[link]

2012. szept. 19. 10:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
A saját kutyámmal összehasonlítottam és szerintem is megvan.
2012. szept. 19. 10:55
 2/17 anonim ***** válasza:
Ez szerintem teljesen rendben van.
2012. szept. 19. 10:57
 3/17 anonim ***** válasza:

Mennyi idős? Mert úgy néz ki mint ami még nem nőtt ki teljesen? És tényleg sokkal hátrébb van most mint kéne neki - konkrétan pont egy p1.es fognyi hely van a szemfoga és a p1 között. De megvan neki, de első blikkre tényleg úgy nézhet ki mint ami hiányzik.

[link]

2012. szept. 19. 11:02
 4/17 anonim ***** válasza:
Teljesen rendben vannak a kutyád fogai. Az enyémnek még ennyire sem látszódnak (P1, P2-ből kb 2 mm a látható rész viszonylag nagy távolságokkal), de még egyik bíró sem problémázott rajta.
2012. szept. 19. 11:14
 5/17 anonim ***** válasza:
Számold meg a fogait.
2012. szept. 19. 11:20
 6/17 A kérdező kommentje:
5 és fél hónapos
2012. szept. 19. 11:27
 7/17 anonim ***** válasza:
ez megvan, a bíró pedig nem figyelt eléggé... elő szokott fordulni, hogy ők se tudják miről beszélnek (sajnos gyakrabban mint illene)
2012. szept. 19. 11:35
 8/17 anonim ***** válasza:
Ennyi idős kutyának még fogváltás van. ha kint is vannak a fogai, nőnek kifelé. Milyen bíró az, amelyik komplett fogazatot vár el egy ennyi idős kutyától?
2012. szept. 19. 12:01
 9/17 anonim ***** válasza:

felül megvan, na de alul? négy P1-es fognak kell lennie, a belinkelt ábrán jól látszik, hogy ezek mekkorák és hogyan helyezkednek el, vesd össze vele.

de ha nincs is ott ennyi idősen még nem kell aggódnia miatta.

2012. szept. 19. 12:12
 10/17 anonim ***** válasza:
nem alul hiányzik neki véletlenül? mert a képen az alsó fogazat nem látszik teljesen.
2012. szept. 19. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!