Az akita kutyus jó házörző? És általában a spiccek?
Figyelt kérdés
2009. júl. 31. 20:28
1/7 anonim válasza:
hát ez kutyától függ. De jó házőrzők, általában. Bár az enyém inkább barátságos az idegenekhez, de ki tudja :D
2/7 anonim válasza:
Nem jó házörzők.
Jelezni jeleznek,de barátságosak.
De persze akadhat kivétel :D
3/7 anonim válasza:
a spiccek ugatós kutyák, tapasztalat....de az egész attól függ, h hogy vannak nevelve. Kutyás könyvekben általában le van irva, hogyan neveljünk házörző kutyát, de az egész azon alapon van, hogy ne engedjük már kiskorától fogva se, hogy odamenjen minden emberhez nyalizni...
5/7 anonim válasza:
Nekünk kis specceink vannak 6db . nem tenyésztem csak bepárzott rám maradt többet sem pároztatom:)Jaj csodás teremtések. milliárdokért nem adnám el!!!!!!!!!!!!!Jó házörző! Nagy szájúak. Idegent nem szeretnek, taníthatók, nekem két lábra áll csak úgy kap husit:) és nagyon éberek minden hangot meghallanak figyelmesek. én csak ajánlani tudom.
6/7 anonim válasza:
Jelzőkutyának nagyon jó. Aki fél a kutyáktól ennyi elég is, hogy ne akarjon bemenni. Viszont komoly dolog kell ahoz, hogy emberre támadjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!