Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyám fogánál az ínyén lila...

Kutyám fogánál az ínyén lila duzzanat kb 2 hete. Mi lehet az és mit kell vele csinálni?

Figyelt kérdés
2012. szept. 17. 22:09
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

De-de! Voltunk orvosnál! A doki csak futólag megemlítette hogy tudunk e a dudorról.

Éppen azzal voltam elfoglalva hogy ébredjen fel a kutya rendesen az altatásból. Majd szét vetett az ideg. Ezért is felejtettem el hogy mit mondott az orvos! Nem vagyok egy link ember egyébként!

2012. szept. 18. 20:34
 12/15 anonim ***** válasza:
De, az állatorvosoddal mindketten azok vagytok. Felfedeztek valami rendelleneset a kutyán, és elintézitek annyival, hogy "ja, amúgy ott van". A doki adhatott volna időpontot, de ha neki nem ment magától, kérhettél volna. Egy altatástól nem kell kétségbe esni annyira, hogy minden más tartósan kimenjen a fejedből, de ha már valamiért mégis így történt, akkor meg vissza kell somfordálni a dokihoz, hogy na akkor doktorúr, mit is mondott, mit lehet ezzel kezdeni?
2012. szept. 18. 22:15
 13/15 A kérdező kommentje:
Na jó! Feladom! Köszönöm a sok segítséget!
2012. szept. 19. 07:15
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Erre nincs mit mondani, nem hiszem hogy sok állatorvos járna itt.

Fogod a telefont, tárcsázod a doki számát: elnézést a Morzsika gazdája vagyok, azt tetszett mondani hogy valami baj van a kutyám ínyével, mit lehetne tenni vele???

A doki szépen válaszol, ha nem jut eszébe Morzsika akkor körülírod neki hogy mi is a baj.

A telefon nem drága.

2012. szept. 19. 08:17
 15/15 anonim ***** válasza:
De jó lett volna, ha valaki értelmesen válaszol. Ma vettem észre a kutyámon hasonlót és majd szétvet az ideg, hogy csak holnap tudom dokihoz vinni...
2014. márc. 23. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!