Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Zsemle színú labrador és...

Zsemle színú labrador és golden retriever nászából milyen kiskutyákra lehet számítani?

Figyelt kérdés
2009. júl. 30. 18:41
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ja, és mi biztosan ivartalaníttatni fogjuk a kislányt.
2009. júl. 31. 12:21
 12/17 anonim ***** válasza:

:D nagyon jó kutyás sportokat tudsz majd vele csinálni, az biztos.

Nagy örömödet fogod lelni benne:D

Kutyasuliba majd vidd el, érdemes :D

Merre laktok?

2009. júl. 31. 12:47
 13/17 A kérdező kommentje:
Budapest, 18. kerület:)
2009. júl. 31. 12:54
 14/17 anonim ***** válasza:

Nagyon szuperül álltok hozzá a kutyatartáshoz (Acana táp, ivartalanítás, kutyaiskola)!!! :)

A szomszédéknál a házikoszt még hagyján, az legyen a legnagyobb probléma, de próbáljátok meg légyszi meggyőzni az ivartalanításról!

2009. júl. 31. 15:57
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Igyekszem majd a megjobbat biztosítani a kiskutyának. Az a baj hogy én még csak 14 éves vagyok, rám biztos nem hallgatnának az ismerősök, de majd megpróbálom anyát rávenni hogy beszéljen velük az ivartalanításról.
2009. júl. 31. 16:28
 16/17 anonim ***** válasza:

nekem pont ilyen kutyám van

mutatok képet:

[link]

de egyre inkáébb zsömle színű lesz (mert a képen csak 1,5éves)mostmár kicsit sötétebb

2010. jan. 23. 20:17
 17/17 anonim ***** válasza:

amúgy én ezt adok neki enni:

ha otthon húst lesz a kaja, akkor a feldolgozsnűl maradt bőrt és nyesedékeket megfőzöm kicsit(mindenképp fel kell forralni hogy neh. férges legyen)vagy kenyeret teszek hozzá bvagy kutya tésztát, ha húsleves van akkor a maradék zölsdséget ő kapja(zöldség is kell néha nekik is)na mg tápot(de azt nem igazán szereti:()meg ugye konzervet tésztával

2010. jan. 23. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!