Zsemle színú labrador és golden retriever nászából milyen kiskutyákra lehet számítani?
vagy tiszta ilyen vagy ehhez hasonló:
Jajj, nagyon cuki:)))
Még mielőtt leszóltok, nem én szaporítok, még nincs kutyám, de egyik ismerősünk goldenjének véletlen összejött egy labival, és az egyik kiskutyus a miénk lesz. 1 hét és megszületnek.
élőben már láttam ilyen keveréket, nagyon szép volt, golden szőre, alkata volt, a szine meg nagyon sötét, csontozatra erősebb alkatú volt.
Látszott rajta, hogy nem fajtatiszta golden.
Abban a kajában amit ti esztek kb. 4x annyi a só, mint ami egy kutyának kell. A sok fűszerröl ne is beszéljünk. Kinyirja a veséjét ...
+ nem kapja meg a kutya számára fontos tápanyagokat elegendő mennyiségben
Az első évében mindenképp prémium táppal (vagy legalább egy erös közepes minöségüvel) etesd. Aztán utánna kaphatja keverve ... de a kutya nem malac, hogy a moslékon éljen.
Egyébként szerintem mindenképp vidd suliba: mind2 fajta (a labi is és a golden is) nagyon aktív fajta, nevelés és tanitás nélkül a rombolásban élik majd ki magukat. Ha tanitod a legokosabb kutyus lehet :) Javaslom a retriever sportot is.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!