Mit tehetek vemhes kutyámért és a kölykeiért?
Egészséges, szép kutyust szeretnék miután lefial, és szoptat, természetesen szép és egészséges kiskutyákkal.
Ennek érdekében: mit adjak neki enni/inni, kell-e valamilyen plusz vitamin, kiegészítő, állatorvossal kell-e konzultálnom, oltatnom?
A kiskutyákat tudom, hogy majd kell oltatni, most a vemhes kutyára vagyok kíváncsi, mit tehetek érte?
Mozgatni kell-e, szabad-e? Ha igen, milyen intenzitással, és mennyit szabad? Majd azt mutatja ő nekem?
Köszönöm a válaszokat!
Nem akartam vitatémát nyitni, sajnálom, hogy ez lett belőle, csak a kérdéseimre akartam választ kapni.
Minden hozzászólásban van igazság. Sajnos nem tudom megváltani a világot, a sajátom még talán igen, de másokét nem. Főleg nem a szüleim felfogását nem tudom megváltoztatni. Ha egyszer saját kutyám lesz, nem így fogom csinálni a dolgokat, mert nem így szeretném! Látom szüleim hibáit, tudom mit kellene másképp felfogni, látni. Változtatni fogok ezen, és tényleg AKAROK! Csak amíg nincs "saját életem", addig nincs miről beszélni. Nyitott vagyok a világra, próbálok másoktól tanulni, nem csak a családbeli "szokásokat" átvenni. Én próbálkozok. Remélhetőleg sikerrel, mire oda kerül a sor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!