Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet kérni milyen oltási...

Lehet kérni milyen oltási sorozatot adjanak be a kutyának?

Figyelt kérdés

Van itt egy állatorvos, de a többiek elmondása alapján elég lehúzós. Már mint hogy képes akár 5-6 hét kölyökkori oltást is beadatni, holott elég egy olyat is hogy

kombinált-parvo-kombinált (később veszettségi)

Az én kutyám így volt (menhelyről) oltva és semmi bajt nem kapott el azt mondták ez is bőven elég ez a sorozat.

Lehet ezt kérni az állatorvosnál, vagy végig kell zongorázni annyi oltást? Azért elég sokba kerül...

Most egy utcáról össze szedett kb 8 hetes kiskutyám van. Jövőhéten mennénk orvoshoz hétfőn!

2012. szept. 13. 18:52
 1/7 Csete Tamás ***** válasza:
Szerintem is vidd az orvoshoz!
2012. szept. 13. 18:56
 2/7 Szilvi & Argos ***** válasza:
Kölyökkutyánál nagyon fontosak az alapoltások, nem elég egy kombinált!!!
2012. szept. 13. 19:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Bőven elég a parvo-kombi-kombi. Én is úgy vittem oda az állatorvoshoz, hogy kérek egy utolsó kombináltat, mert a parvó+kombit már a tenyésztőnél megkapta.
2012. szept. 13. 19:24
 4/7 Szilvi & Argos ***** válasza:

Bocsánat, én valamit nagyon félreértettem! :O

A parvo + 2 kombinált + veszettségi szerintem is elég

2012. szept. 13. 19:29
 5/7 anonim ***** válasza:
A kutyám tenyésztője is állatorvos, ő javasolta, hogy 4 helyett csak 3-at kapjon, azután átrágtuk a témát egy immunulógus proffal, aki szintén azt mondta, hogy elég a 3.
2012. szept. 13. 19:46
 6/7 A kérdező kommentje:

Na akkor így fogom kérni. parvó-kombi-kombi?

Én úgy emlékszem kombi-parvó-kombi volt a kutyámnak, de majd megnézem.

Őt az utcáról szedtem össze kb 2 hós kiskeverék nagyon mix. Szóval neki nincsenek oltásai.

2012. szept. 13. 20:14
 7/7 anonim ***** válasza:
én 10-15 éve oltatok kombi+kombi+kombi + veszettségik és soha nem volt problémám vele. Kinek mi válik be!
2012. szept. 14. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!