Szerintetek? Yorkie vagy tacskó? miért?
Figyelt kérdés
nekem yorkim van és szerintem 1000×aranyosabb!! szerintetek??2012. szept. 12. 21:57
1/20 anonim válasza:
mit miért ? Mindenkinek a saját kutyája/fajtája persze hogy aranyosabb. És szerintem pl egy cane corso sokkal szebb mint egy csivava..
Ez annyira idétlen kérdés..
Amúgy hogy válaszoljak: Ha nem lenne a yorki szegény nem önhibájából akkora divatcikk,akkor azt mondanám. Tacskóból nekem csak a hosszúszőrű illetve a drótszőrű a szimpi amúgy.
2/20 A kérdező kommentje:
jó lehet h mindenkinek a saját kutyája tetszik de én pl ismerek olyat akinek más fajta tetszene mint a sajátja!! de ez a kérdés inkább olyanoknak szól akiknek nincs kutyájuk, hogy ha lehetne választani melyik fajta lenne!!
2012. szept. 12. 22:10
3/20 anonim válasza:
Nekem egyik sem kéne. A legtöbb yorki túltenyésztett degenerált görcs (már bocsánat, nem a kutya tehet róla), a tacskó meg nem szimpi jószág, nagyon sunyi kis dögök tudnak lenni.
4/20 anonim válasza:
Nekem yorkim van, de imádom a tacskókat is.
Mit értesz az alatt, hogy aranyosabb? Mindkét fajta jó képességekkel rendelkezik, és mindkettő nevelését el lehet rontani.
5/20 anonim válasza:
Nem, nem aranyosabb! A tacsik legalább vehemensebbek és nincsenek annyira agyon kényeztetve, mint a yorkik! Számomra csak az a kistestű az aranyos, amelyik nem őrjöng ok nélkül minden szemben jövő élőlényre, na és amelyik nem a gazdi hónaljkutyája, hanem a lábain sétál.
6/20 anonim válasza:
Jaj, nekem meg golden retrieverem van, az aranyosabb szerintem.... Mindenkinek a sajátja a legaranyosabb. Akinek tacskója van, annak a tacskó, akinek vizslája van, annak a vizsla, és így tovább. Nekem pedig kifejezetten nem tetszenek a yorkik, viszont szeretem őket, mivel ők is kutyák.
7/20 anonim válasza:
Kérdező azt szeretné, ha mindenkinek a yorki tetszene! :D:D:D
8/20 anonim válasza:
9/20 anonim válasza:
Már csak azért is tacskó. Az még kutyának néz ki, nem valami mozgó plüsskutyának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!