Kutyának jó a tej? Azt hallottam nem az igazi, de imádja!
Figyelt kérdés
2009. júl. 30. 13:45
11/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!! :)
2009. júl. 30. 14:54
12/17 anonim válasza:
13:55 : a boci nem iszik tejet! és az Isten azért teremtett a kutyának olyan fogakat, hogy tápot egyen????!!!!
A kérdésre a válaszom: érték a mérték! Havonta 1-2 decitől nem lesz baja a kutyusnak, az enyémnek semmi baja sincs tőle, vegyesen táplálkozik, egy kis házi kaja egy kis táp. Ha far-hátat főzök neki kuktában azt általában lekísérjük egy kis tejjel így tökéletes lesz a végeredmény!
13/17 anonim válasza:
15:20! A boci mit szopizik? Nem tejet? Netán kakaót? Én a kérdésre válaszoltam, legjobb tudásom szerint. Tény, hogy nem mindenki engedheti meg magának, hogy jóminőségű tápot vegyen a kutyának. Eredetileg a kutya húsevő. Nem csontot eszik és nem tejet iszik. Mi emberek hajlamosak vagyunk őket emberiesíteni és vegyesen táplálni őket. Lehet ez csak az én véleményem. Azt is gondolom, hogy attól mert nem betegszik meg a kutya valamitől, nem feltétlen jó is neki. Nagyon sok kutya pusztul el mert éppen a legjobb szándékkal adott csirkecsont kilyukasztja a gyomrát, belefúródik a nyelőcsövébe stb. Persze ezt nem kell elhinni. Azt sem, hogy a tej nem való a kutyának. A tápokról és annak minőségéről nincs kedvem vitatkozni. Tudom, hogy amit az én kutyám eszik jó minőségű és kutyáknak lett kifejlesztve. Még a fogainak is jó a rágás miatt.
14/17 anonim válasza:
Ezt már én is meg akartam kérdezni. Az én yorkim lassan egy éve minden nap kap kb. fél deci tejet, mert amikor én iszok, akkor úúúúúgy tudja nézni, hogy épp csak könnyeket nem hullajt:D
De még soha nem volt hasmenése...
Ezen kívül lehet bármi baja? Mert ha csak a hasmenéstől kell tartani, akkor az nem gáz.
15/17 anonim válasza:
13:55, Te egy buta állat vagy. Úristen,hogy lehet ilyeneket írni? Házikosztot a város legjobb állatorvosa mondta, a prémium tápokat azok veszik akiknek annyi pénzük meg agyuk van mint neked.
16/17 Dioxyde válasza:
Tejet nem szabad adni kutyának ,nagyon soknak hasmenése lesz tőle ,de ha nem lesz akkor is megterheli a szervezetét...A prémium tápok meg nem véletlenül olyan drágák a legjobb minőségű alapanyagokból állítják elő őket...Én is olyat veszek a kutyámnak és nem vagyok milliomos,de bekeverem neki konzerves kajával és elég így sokáig.Mellette meg kap csontot vagy vmi húst ha megmarad,húslevest,rizst ,tésztát,de semmi csípőset vagy nagyon fűszereset.
17/17 roti84 válasza:
Nem mindegy hogy házi tej vagy csak a bolti tejnek mondott szinezett vizet kapja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!