Csináltam egy oldalt a németjuhászokról és kellene egy kis segitség hogy mivel lehetne jobb?
Első blikkre két dolgot javasolnék:
1) A rikító "webbiztos" sárgát cseréld le egy mattabb, kellemesebb színre, mert nagyon nagy a kontraszt, és szerintem így zavaró. Talán a legjobb ötlet, ha a kutyás képről veszel egy barna színt, és azt megvilágosítod.
2) A főoldalad mindenképpen legyen informatívabb. Nem mindig könnyű eldönteni, mi kerüljön ki a főoldalra, én ebben az esetben egy rövid bevezetőt tennék ki minden cikkből, valamint egy 'tovább' vagy 'bővebben' gombot vagy linket, amivel az adott oldalra lehet ugrani.
3) A bal oldali hasábban a keresőt mindenképpen tedd a hirdetés modul fölé, amennyiben megoldható.
"Első blikkre két dolgot javasolnék:"
Ami nem is kettő, hanem három.
A sárgát cseréld le,rakj bele több infót(pl. a mérgező növényeknél van ilyen "Tölgy:különböző hatások" na ilyenek ne legyenek.Vagy elmagyarázod mik azok a hatások,vagy ki se teszed,ha nincs kellő mennyiségű infó)
Egyébként jó lesz ez,csak csiszolni kell itt ott.
Sok sikert!
A sztenderd leírásodat nem tudom, honnan vetted. Ma már tenyészthető a hosszú szőr is.
Ha valaki nyilvánosan ismertetni akar egy fajtát, illik valóban otthon lenni benne.
Nem is néztem most tovább.
1) Helyesírás.
2) Források helyes (!) feltűntetése, meg egyáltalán megkérdezgetni, hogy felhasználhatod-e azokat a szövegeket, amikkel más órákat dolgozott és évek tapasztalatát rakta bele. Lopni és a lopodd holmit sajátként feltűntetni bunkóság, jó szándékkal is.
3) Ha már, akkor próbálj meg korrekt információkat összeszedni és terjeszteni. A felszereléseknél például a képeken lévő dolgok pont baromira nem alkalmasak egyetlen német juhásznak sem, de a szaporításra buzdítós (fuj) részben is találtam marhaságot sajnos, valószínű máshol is akad, de nem néztem át elejétől a végéig.
Ha szereted a fajtát, ne árts neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!