Nagyon rossz a kukorica, búza egy tápban?
Figyelt kérdés
Csak mert a kutyám a gabonamentes tápoktól mindig lefogy, "kilószámra" pedig nem tudom neki adni, mert nem bírja a gyomra.2012. szept. 11. 22:46
11/12 anonim válasza:
Próbáltál már nem mesterséges, hanem természetes kajával etetni? Csirke, pulyka, kacsa, liba, marha, egyéb? És ahhoz főzni rízst, kukoricadarát, búzadarát, rozst és beletenni még neki egy kis sárgarépát?
A tápokban, még a prémiumokban is a mesterséges adalékokkal érik el azt, hogy a kutya megkapja a megfelelő tápanyagokat, vitaminokat. A "hús" ami benne van, nem is hús, hanem szőr, toll, csont, bőr, csőr ledarálva, illetve ami azokon maradt kevéske hús.
12/12 anonim válasza:
az én kutyámnak akkor ment tönkre nagyon a szőre (fakó, száraz, durva lett) amikor egy olyan tápot evett, amiben elég sok a kukorica. én gabonamneteset vezsek neki, legalábbis kukorica semmiképp se legyen benne, may rizs vagy iyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!