Hol és mennyiért tudok venni 15 kg-os száraz kutyatápot ami olcsó, de még ehető?
Figyelt kérdés
Melyik az a márka amit még adnátok a kutyátoknak, illetve hol szerzitek be nagyobb mennyiségben és mennyiért? Természetesen nem csak táppal etetem.2012. szept. 11. 21:44
11/14 anonim válasza:
Azért hagyjuk a túl drága prémium tápokat. Kutyája válogatja. Az enyémnek pl nagyon ment a gyomra az acanától hiába vezetem be neki fokozatosan és a gyengébb minőségű táptól nem volt semmi baja.
12/14 anonim válasza:
az acana nálam se jött be, de most vettem royalt attól semmi bajuk. vaterán 11.000 a 15kiló..
13/14 A kérdező kommentje:
"Ne tarts kutyát,ha nincs pénzed minőségi ételre neki!" Nem írtam egy szóval sehol hogy nincs pénzem rá. De minek adjak ki feleslegesen egy csomó pénzt ha csak a márkát veszem meg? Ha azt írtam volna hogy hol lehet olcsó babaruhákat kapni akkor az lett volna a válaszod, hogy ha nem tudok napi 100 ezer Ft-ot költeni egy gyerekre akkor ne szüljek?
A többieknek köszönöm a válaszokat!
2012. szept. 13. 21:43
14/14 anonim válasza:
Jófajta magyar táp: Fer-dog Food, Jászberényben készítik és olcsó. Én négy kutyát etetek vele, mindnek nagyon bejön.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!