Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Normális, hogy a kutyám...

Normális, hogy a kutyám ennyire rákattan a labdára?

Figyelt kérdés
Szó szerint meg van őrülve érte, meglátja, és megváltozik a tekintete, viselkedése, csak a labdát látja. Ez részben jó, hogy ennyire szereti, mert lehet motiválni vele, de mikor lasztizunk alig akarja odaadni, mert csak rágja-rágja, szó szerint gyilkolja. Beáll az agya egy ilyen pusztító módba. Ilyenkor erélyesen rászólok, odaadja, ha nem akkor pedig ráfogok a felső állkapcsára, akkor mindig odaadja. Ha befejezzük a labdázást, utána még negyed óráig keresi, hogy hol lehet. Ne lasztizzak vele vagy csak ritkán?

2012. szept. 11. 18:12
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ja, és még annyit, hogy kajáért megőrül, meglátja a falatot vagy a klikkert, azonnal fekvő pózba vágja magát, és néz rám. De ha labda van, akkor minden mindegy, akár egy egész grillcsirkét is mutathatok neki, nem érdekli.
2012. szept. 11. 21:49
 12/18 anonim ***** válasza:

:D

Szerintem örülj neki!

A futin van egy kis jack russel, na az is él hal a lasztiért, egy miniatűr energiabomba! Én örülök, h az enyém ilyen pörgős labdaőrült. Sok kutyától rámjön az ásítás, olyan uncsik. Kimennek a futira és a gazdi ül, unatkozik, a kutya meg fekszik az árnyékba. Eldobja párszor a labdát, és a kutya ásít egyet....

2012. szept. 11. 22:08
 13/18 A kérdező kommentje:
Örülök is, imádom látni, ahogy porzik utána a talaj, mikor a laszta után rohan:) Nagyon szeretem a kis majmomat.
2012. szept. 11. 22:10
 14/18 anonim ***** válasza:

mintha az én kutyámról meséltél volna:)) annyi különbség hogy enyém lerakja,meg passzolja a labdát ha kérem de a többi stimm.

napi 2 és fél órát szoktunk labdázni,pedig csak 5 kg a drága,de nem bír lenyugodni.

Arra felkaptam a fejem,amit Szilvi írt hogy nem egézséges lelkileg az ennyire labdaőrült kutya. Hát ez valóban igaz,neki rettentő gyenge az idegrendszere,de nem kértem rá gyógyszert. Boldog ettől függetlenül nekem csak ez a lényeg.

Visszatérve így szeressük őket,én se örülnék ha a kutyám csak feküdne a parkban és unatkozna:) Igazi egyéniségek,nem tudom nálatok hogy van,de én kutyámat folyton dícsérik,meg mondják hogy "na itt jön a labdás kutya " :D Ő így az igazi:) És őt se érdekli se kutya,se ember sőt még az se hogy ki dobja neki csak dobják..

Próbáltad már a labdahajítót? Rettentő jó!

2012. szept. 11. 23:07
 15/18 A kérdező kommentje:
Labdahajítót akarok venni, láttam másoknál, nagyon jónak tartom. Tényleg, hol lehet kapni? Mondjuk én mindig úgy csinálom, hogy dobálás előtt engedelmesezés van (nem érhet a labdához, hiába dobálom, nem mehet utána). Ez nálunk annyira bevált, hogy második szóra sikerült a macskáról lehívnom (macskás is nagyon), mert lényegében ugyanaz a dolog.
2012. szept. 12. 09:30
 16/18 anonim ***** válasza:

pont tegnap láttam fressnapfbe 1500 ft labdával :)

játékok előtt volt egy dobozba felállítva.

de rendelni is lehet neten:

[link]

2012. szept. 12. 11:11
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor a Fressnapfba majd benézek!
2012. szept. 12. 13:33
 18/18 Szilvi & Argos ***** válasza:

Akkor nincs is semmi gond :)

A labdaelvételt gyakoroljátok és minden oké lesz

2012. szept. 13. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!