Normális, hogy a kutyám ennyire rákattan a labdára?
:D
Szerintem örülj neki!
A futin van egy kis jack russel, na az is él hal a lasztiért, egy miniatűr energiabomba! Én örülök, h az enyém ilyen pörgős labdaőrült. Sok kutyától rámjön az ásítás, olyan uncsik. Kimennek a futira és a gazdi ül, unatkozik, a kutya meg fekszik az árnyékba. Eldobja párszor a labdát, és a kutya ásít egyet....
mintha az én kutyámról meséltél volna:)) annyi különbség hogy enyém lerakja,meg passzolja a labdát ha kérem de a többi stimm.
napi 2 és fél órát szoktunk labdázni,pedig csak 5 kg a drága,de nem bír lenyugodni.
Arra felkaptam a fejem,amit Szilvi írt hogy nem egézséges lelkileg az ennyire labdaőrült kutya. Hát ez valóban igaz,neki rettentő gyenge az idegrendszere,de nem kértem rá gyógyszert. Boldog ettől függetlenül nekem csak ez a lényeg.
Visszatérve így szeressük őket,én se örülnék ha a kutyám csak feküdne a parkban és unatkozna:) Igazi egyéniségek,nem tudom nálatok hogy van,de én kutyámat folyton dícsérik,meg mondják hogy "na itt jön a labdás kutya " :D Ő így az igazi:) És őt se érdekli se kutya,se ember sőt még az se hogy ki dobja neki csak dobják..
Próbáltad már a labdahajítót? Rettentő jó!
pont tegnap láttam fressnapfbe 1500 ft labdával :)
játékok előtt volt egy dobozba felállítva.
de rendelni is lehet neten:
Akkor nincs is semmi gond :)
A labdaelvételt gyakoroljátok és minden oké lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!