Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy kutya meddig van fent?

Egy kutya meddig van fent?

Figyelt kérdés
Addig ameddig a gazdája, vagy addig, ameddig ő akar? És ha sokáig fent van, akkor később is kel? Ha pl a gazdája éjfélig fent van akkor fent marad vele?

2012. szept. 11. 15:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
akkor az nem is kuty hanem medve! kutyának álcázva
2012. szept. 11. 16:36
 12/22 anonim ***** válasza:
5-ös!szerintem meg te vagy hormon zavaros hogy ilyen hülyeséget képes vagy le írni!az én kutyám(meg szerintem itt még sokan másoknak) igen is képes mélyen aludni hiszen ilyenkor álmodik is vagy csóválja a farkát vagy vonyít,morog mikor mit csinál nyilván nem minden éjszaka.de hogy ilyen baromságot írni hogy hormonzavaros.......?!úristen micsoda emberek írnak ide :/
2012. szept. 11. 18:18
 13/22 anonim ***** válasza:
akkormeg piás!biztos itatod rendesen,vagy ki tudja mikkel tömöd csórit! :@
2012. szept. 11. 20:27
 14/22 anonim ***** válasza:
Ebben igazad van 11-es, mert bernáthegyi :))
2012. szept. 11. 20:27
 15/22 anonim ***** válasza:
Az enyém akkor is alszik, amikor én, de napközben is. Ma délután is olyan mélyen aludt, itt rángatózott, meg nyüszített, szegényt felkeltettem, mert mondom biztos rosszat álmodik:D de utána visszaaludt:D
2012. szept. 11. 21:20
 16/22 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2012. szept. 11. 23:21
 17/22 anonim ***** válasza:
úristen micsoda emberek írnak ide :/ igazad van! a kutya nem véletlenül ház őrző,az egyik leg éberebb állatok közé tartozik! azért tartják,renszerint hogy megóvja értékeinket ne pedig átaludja a betörést! okostojás a BERNÁTHEGYIT nem sorolnám a házőrző kategóriába mivel az mentő kutya! lomha olykor lusta,de nagyon önzetlen! bár a te kutyád te biztos jobban tudod.......BIZTOS.....
2012. szept. 12. 10:57
 18/22 anonim ***** válasza:
ja! 1-es álá! kretén arc!
2012. szept. 12. 10:58
 19/22 anonim ***** válasza:
"okostolyás" a kérdés kutyákra szólt nem pedig a házőrző kategoriára. Talán a bernáthegyi az birka szerinted? Amúgy mint kategoria az őrzö-védőkhőz tartozik még akkor is ha nem a legjobb fajta erre a célra de téged biztós leteritene, mert bizonyos fajta embereket.... nem kedvel.
2012. szept. 12. 11:23
 20/22 anonim ***** válasza:
a bernáthegyi? esetleg maga alá a pokrócot teriti le popsi fej! az egyik leg jáborabb kutyafajta, saját kutyádhoz hülye vagy? csóri kutya......
2012. szept. 12. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!