TK kérdés. Mit tehetek ez esetben?
Neves tenyésztőtől vásároltam kiskutyát. Azt ígérte, küldi utánam (pontosabban az állatorvosnak) a TK-t és folyamatban van már az intézése. mindez lassan 2 hete volt. most 10 hetes a kicsi.
érdeklődve felhívtam a MEOE-t és kérdeztem h ettől és ettől a tenyésztőtől vettem kölyök kutyát, hol tart a törzskönyv intézése? erre jött a pofon, hogy nincs alombejelentő sem leadva ilyen néven.
De hogy lehetséges ez. rosszat nem hallottam még róluk. nem írtunk szerződést sem, mert még nem volt TK.
mit tehetnék? nagyon szomorú vagyok... és nem is a pénz miatt (bár az sem utolsó szempont) mert elég drága volt.
hanem az elvek... h már a név sem számít, hiába MO egyik legjobb kennelje... :( mit tehetnék most? szükségem van a TK-ra. így lenne kerek a dolog.
És a tenyésztővel próbáltál már beszélni?
Én biztos felhívnám, amúgy kb. 30 nap szokott lenni mire megérkezik a tk a dokinak!
múlt 7en hívtam, telefonon. nyugodt hangon mondta, h küldeni fogja amint megkapja és már folyamatban van.
mailt is írtam a napokban.
de még az alombejelentőt sem adta le. ezt a MEOE központban mondták. tudom h 1 hónap, de ha leadja a bejelentőt akkor amikor mondta, már tényleg folyamatban kéne lennie a dolognak, de azt mondták a "folyamatban lévő törzskönyvezések" infos vonalán, hogy nem érkezett hozzájuk semmi. :(
az a szar, h lehet neki nem sürgős, mert 6 hónapos koráig intézheti.
de akkor is... ez nem szép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!