Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kutya a legszebb?...

Melyik kutya a legszebb? Melyik kutya a legjobb? Es melyik kutya a legszebb és egyben a legjobb is?

Figyelt kérdés
Nekem a sztafford tetszik meg a rotweiler, és szerintem a németh vagy blga juhász a legjobb....
2012. szept. 11. 13:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Collie.

2. voltam

2012. szept. 11. 13:42
 12/21 anonim ***** válasza:
hát ha már fajta kell nálam nyerő mind a 9 magyar fajta meg még egy csomó külföldi + a keverékek. : D listát nem írok úgy sem tudnék de hát mint mondtam a saját kutyáim számomra a leg leg legek (5 kutyám van 2 fajtatiszta 2 menhelyi és 1 utcai)
2012. szept. 11. 13:55
 13/21 anonim ***** válasza:
Nekem is a sajátom boxer! :)
2012. szept. 11. 14:18
 14/21 anonim ***** válasza:
58%

Számomra érthetetlen,és borzalmas olvasni,hogy néhány ember mennyire kicsinyes és tudatlan.

Kedves kérdező,a amstaff és a rotweiler fajtájú ebekhez hozzá értő következetes gazda kell,és attól,hogy szép,meg izmos stb,ha rosszul neveled a fejedre nő..ami több mint valószínű,hogy így történne.

És nincs legszebb meg legjobb kutya,mert a kutyát TE csinálod olyanná amilyen majd lesz..

2012. szept. 11. 14:25
 15/21 anonim ***** válasza:
45%

A staffordshire-t viadalokra tenyésztették, a rottweilert-t eredetileg állat és személyvédelemre, a német juhász is nyáj őrzésre lett kitenyésztve (és azóta is az egyik legjobb munkakutya)

A belga juhász pedig nem egy fajta...azon belül van a groenendael, tervueren, malinois, lakenois.

Ezek a kutyák tök eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek. És amúgy sincs olyan, hogy a legjobb fajta.

2012. szept. 11. 14:35
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
ma 14:35 de igen is van a sajátom. :P na jó ez gyenge volt.xd
2012. szept. 11. 14:44
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

ma 14:44, dehogy tök jó volt :D

nekem is a sajátom XD ez sem volt gyenge :D

2012. szept. 11. 14:53
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
az enyém. vita nincs.
2012. szept. 11. 15:57
 19/21 anonim ***** válasza:
Szerintem a kuvasz a legszebb, a kuvasz a legjobb így a kuvasz egyben a legszebb és legjobb. :)
2012. szept. 11. 16:00
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
A sajátom a legszebb és legjobb egyben :) Ő egy német juhászkutya. Az összes német juhász szép és jó, rajtuk kívül a berni pásztor, border collie, kínai kopaszkutya, terrierek (airedale, yorkshire, stb) meg úgy az összes :) A legkeverékebb keverék kutyus is szép és jó :)
2012. szept. 11. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!