hát ha már fajta kell nálam nyerő mind a 9 magyar fajta meg még egy csomó külföldi + a keverékek. : D listát nem írok úgy sem tudnék de hát mint mondtam a saját kutyáim számomra a leg leg legek (5 kutyám van 2 fajtatiszta 2 menhelyi és 1 utcai)
2012. szept. 11. 13:55
13/21 anonim válasza:
Nekem is a sajátom boxer! :)
2012. szept. 11. 14:18
14/21 anonim válasza:
Számomra érthetetlen,és borzalmas olvasni,hogy néhány ember mennyire kicsinyes és tudatlan.
Kedves kérdező,a amstaff és a rotweiler fajtájú ebekhez hozzá értő következetes gazda kell,és attól,hogy szép,meg izmos stb,ha rosszul neveled a fejedre nő..ami több mint valószínű,hogy így történne.
És nincs legszebb meg legjobb kutya,mert a kutyát TE csinálod olyanná amilyen majd lesz..
2012. szept. 11. 14:25
15/21 anonim válasza:
A staffordshire-t viadalokra tenyésztették, a rottweilert-t eredetileg állat és személyvédelemre, a német juhász is nyáj őrzésre lett kitenyésztve (és azóta is az egyik legjobb munkakutya)
A belga juhász pedig nem egy fajta...azon belül van a groenendael, tervueren, malinois, lakenois.
Ezek a kutyák tök eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek. És amúgy sincs olyan, hogy a legjobb fajta.
2012. szept. 11. 14:35
16/21 anonim válasza:
ma 14:35 de igen is van a sajátom. :P na jó ez gyenge volt.xd
2012. szept. 11. 14:44
17/21 anonim válasza:
ma 14:44, dehogy tök jó volt :D
nekem is a sajátom XD ez sem volt gyenge :D
2012. szept. 11. 14:53
18/21 anonim válasza:
az enyém. vita nincs.
2012. szept. 11. 15:57
19/21 anonim válasza:
Szerintem a kuvasz a legszebb, a kuvasz a legjobb így a kuvasz egyben a legszebb és legjobb. :)
2012. szept. 11. 16:00
20/21 anonim válasza:
A sajátom a legszebb és legjobb egyben :) Ő egy német juhászkutya. Az összes német juhász szép és jó, rajtuk kívül a berni pásztor, border collie, kínai kopaszkutya, terrierek (airedale, yorkshire, stb) meg úgy az összes :) A legkeverékebb keverék kutyus is szép és jó :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!