Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyit kell foglalkozni egy...

Mennyit kell foglalkozni egy kutyával egy nap?

Figyelt kérdés

Korábban volt egy kérdés, és azt gondolkodtatott el. Mi befogadtunk egy elütött kutyát, az udvaron él, ami elég nagy, tud "futkozni" bőven. Etetjük rendesen, minden nap játszunk vele, simogatjuk, ha apukám kint dolgozik, akkor mindig ott sündörög körülötte, akkor is kap simogatást. Ha a mamám dolgozik a kertben, ő is törődik vele. De az ehhez hasonló válaszokra azt írta a kérdező, hogy nem sok. Már nem találom a kérdést sajnos. Én abban a hitben éltem, hogy a kutyánknak jó világa van, de most elbizonytalanodtam. Mit lehetne még csinálni vele?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2009. júl. 29. 23:51
 1/5 anonim válasza:
50%

Ha bolgonak látod, ne érdekeljenek holmi szabályok, hogy menyi törődés kell egy kutyának.

Am szerintem fajtafüggő

2009. júl. 30. 00:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Inkább egyed függő, nem fajta...
2009. júl. 30. 09:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Nagyon jó, hogy befogatátok, bárcsak több ilyen ember lenne! A kérdésedre válaszolva: sétáltatni is kéne, legalább néhány naponta, de inkább minden nap legalább 1 órát. Az jó, ha a kertben játszotok vele, de mi lesz, ha jön a tél és -10 °C lesz? Akkor nem hiszem, hogy a kertben fog dolgozni apukád. Azért is fontos a séta, mert így találkozhat más kutyákkal is. Ő nem ember, nem tud olvasni, a TV-t nem érti, nincs mivel szórakoznia, neki a séta helyettesíti ezeket.
2009. júl. 30. 10:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyon jó, hogy befogadtátok, bárcsak több ilyen ember lenne! A kérdésedre válaszolva: sétáltatni is kéne, legalább néhány naponta, de inkább minden nap legalább 1 órát. Az jó, ha a kertben játszotok vele, de mi lesz, ha jön a tél és -10 °C lesz? Akkor nem hiszem, hogy a kertben fog dolgozni apukád. Azért is fontos a séta, mert így találkozhat más kutyákkal is. Ő nem ember, nem tud olvasni, a TV-t nem érti, nincs mivel szórakoznia, neki a séta helyettesíti ezeket.
2009. júl. 30. 10:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Bocsi, kétszer küldtem el.
2009. júl. 30. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!