Veszettség, mik azok a jelek amik ilyenkor megfigyelhetőek?
Figyelt kérdés
Ma nagyon furcsán viselkedett a kutyám, alig evett és csak feküdt ha hívtam akkor elbújt és amikor magamhoz akartam venni megharapott. Az idén nem kapott oltást, tehát így felmerül a veszettség gyanúja. Próbálom megfigyelni a viselkedését, mik azok amik ilyenkor megfigyelhetőek?2012. szept. 10. 17:59
2/6 anonim válasza:
Nyugi észre fogod venni ha egy kutya veszett, valóban habzik a szája, és a gazdájának is nekimegy.
3/6 A kérdező kommentje:
Neki nem habzott és a nyála sem csorgott, az orra folyt. Azt olvastam hogy a veszettség esetén kerüli az embert a kutya, nem iszik, nem eszik az izmok fájdalma miatt.
2012. szept. 10. 18:17
4/6 anonim válasza:
99,9%, hogy nem veszett a kutyád, ellenben más betegsége még simán lehet. Vidd dokihoz és oltasd be, ha már ott vagytok.
5/6 A kérdező kommentje:
Volt már itt olyan aki kapott veszettség elleni oltást?
2012. szept. 10. 19:11
6/6 A kérdező kommentje:
Ha veszettség veszélye áll fenn akkor ajánlom a RABIPUR-t, ez megelőzés ként is jó. Gondoltam kiírom hátha valakinek hasznos lesz még ez az információ.
2012. szept. 10. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!