Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Husky kutyát vennék Békés...

Husky kutyát vennék Békés megyéből nem túl drágán?

Figyelt kérdés
2012. szept. 8. 14:04
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
mert milyen költségei vannak a mopsznak azon kívül hogy megkapta a 4 védőoltását az évi 1 veszettség oltást meg 3 havonta féregtelenítést kap... Semmi másra nincs szükség... semmi másra nincs szüksége nemkell örökké dokihoz járni vele meg az ilyen paneles szarok akik bent tartják a kutyát na azt a kutyát kell sajnálni nem ezt.... mert annak nincs élete...ennyit erről-.-
2012. szept. 8. 16:36
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
például kötelező egészségügyi szűrések??? huskynál és mopsznál is vannak olyan genetikai betegségek amikre a szülőket szűrik és vakulással járnak, és még a vakulás istenes... a kutya azt egész jól viseli de pl egy diszplázia vagy patella ficam már meglehetősen fájdalmas és az csak 1-2 éves korban vagy később jelentkezik
2012. szept. 8. 16:39
 23/33 A kérdező kommentje:
jah tehát szerintetek akkor vagy szerzek egy keverék valamit amit azt se tudják hány fajta keverék van benne vagy hozok a menhelyről de már bocs a menhelyről nem fogok hozni mert nekem nem kell más kutyája vagy veszek 100.000 "fajtiszta" husky-t... Nálam a kutya nem 100 ezer felett kezdődik ...
2012. szept. 8. 16:40
 24/33 anonim ***** válasza:
Azt ugye nem látod hogy nem kötelező még 1 kutyát venni?:)
2012. szept. 8. 16:43
 25/33 anonim ***** válasza:

Én írtam a hosszú választ.

Már látom,hogy sötét vagy ,mint az éjszaka és nem fogod fel soha. Mondjuk az íráskészségedből is tükröződik,milyen kib@szott értelmes vagy.. ez van,sok sikert az új kutyádhoz. Előtte azért írni/olvasni nem árt megtanulni.

2012. szept. 8. 17:04
 26/33 A kérdező kommentje:
A nagy bölcs... gondolom az életben egy nagy nulla vagy... mert azok ilyen okosok és beleszólnak más életébe...
2012. szept. 8. 17:13
 27/33 anonim ***** válasza:
83%

Figyi nekem mindegy hol veszel kutyát. Felőlem az Ecserire is mehetsz kocsi csomagtartóból keveréket venni.

Elhiheted, hogy az itt kommentelők alapvetően jóindulatú emberek de már elegük van abból ami ebben az országban kutyázás címén folyik. Nekem is elegem van... "legyen fajtatiszta, szép, okos és kedves de max 40 ezerbe kerüljön" a menhelyek dugig vannak a hobby gazdik és a nagy szaporító telepek meg ontják a keverék és a fajtatisztának látszó kölyköket és amíg erre kereslet van addig ne csodálkozzunk, hogy tehetetlenül állunk az állatkínzásokkal szemben és a kutyás kultúra a béka segge alatt van.

Elhiheted alapvetően az itt kommentelőkből nem a rosszindulat hanem a fáradtság beszél... mert egy jobb, élhetőbb kutyás kultúrát szeretnénk és ennek egyik első lépése lenne a szaporítók visszaszorítása de amíg az olyanok mint te is őket támogatják addig ez szélmalom harc...

2012. szept. 8. 17:34
 28/33 A kérdező kommentje:
oké ezt értem ... hidd el én sem ezt venném meg ha megtehetném hogy megvegyem a drágábbat...de ameddig 100.000 forinton felül van az ára sajnos nem tehetem meg mivel mi sem keresünk többet...
2012. szept. 8. 17:40
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

hidd el én ezt teljesen megértem, ezért is ajánljuk azoknak akik nemképesek megvenni a drága kutyákat inkább menjenek menhelyekre vagy fajtamentéshez... még mindig jobb mint a szaporítók által legyártott értékükhöz képest drágán adott kölykei... mert mi kerül egy ilyen kutyán 30-40 ezerbe? szűrései nincsenek, törzskönyve nincsen, szüleik nem lettek se bíró által se orvos által megvizsgálva, chip nincs

Akkor mi 30-40 ezer/kölyök? jó esetben oltás + féreghajtás de ez közel se ilyen drága... szimplán csak a tudatlan emberek zsebéből szedik ki a pénzt jó esetben fajtatisztának látszó kutyáért rosszabb esetben egyértelműen kiderűl, hogy a kutyának nulla köze van a fajtához, beteges és ideggyenge

2012. szept. 8. 17:49
 30/33 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Engedd meg, hogy első kézből gratuláljak, hogy vásárlásoddal (mopsz) már támogattad a szaporítók népes táborát.

2 Huskym van. És csak remélni tudom, hogy nem kapsz a környéken 30 ezerért...de még csak 70ezerért se!

Itt jegyezném meg, hogy ezek az ebek azért olcsók,mert felmenőik kiléte ismeretlen. Így nem mondhatod, hogy Husky vagy Mopsz! Maximum Mopsz FAJTAJELLEGET MUTATÓ kutyád van. És ez igaz a 30 ezres """"Husky""""-ra is

2012. szept. 8. 17:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!