Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Husky kutyát vennék Békés...

Husky kutyát vennék Békés megyéből nem túl drágán?

Figyelt kérdés
2012. szept. 8. 14:04
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Én meg azt mondom aki nem tud normális írni minek írsz...gondolom neked is jó drág kutyád lehet. minek vegyek kutyát menhelyről ha Huskyt akarok aki ezt nem érti akkor annak van baj az agyával....
2012. szept. 8. 15:49
 12/33 anonim ***** válasza:
ha Huskyt akarsz,akkor annak meg ára van. Nincs olyan,hogy szeretnék egy kifogástalan minőségű és állapotú plazmatvt 20 Ftért ,ennyi. Ha te ezt nem tudod felfogni annyira ostoba vagyok,hogy egy zsák krumplit nem kéne magadhoz venned,nemhogy állatokat. Na szevasz.
2012. szept. 8. 15:51
 13/33 A kérdező kommentje:
és amugy meg senki nem mondta hogy CSAK békésmegyéből jó lenne ha onnan de képzeld szerintem már többet megtettem az eddigi kutyáimért mint te.... de ha utalsz pénzt szivesen elmegyek neked pestre 150.000 forintos kutyáért ha olyan nehéz megérteni hogy max 40 ezrem van és igen van aki szereti az ilyen kutyákat és nem akkora képű hogy csak a 100.000 fölöttit tartja valaminek...
2012. szept. 8. 15:52
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Jó lenne,ha felfognátok már végre,hogy nem azért nem kell 30 ezer forintos szaporitott kutyákat venni,mert csak a 100 ezer HUFOS kutyát tartják valamire. Néha kicsit az orrotoknál tovább kéne látni,például:

-semmiylen garanciád nincs rá,hogy a kutyuskád nem pusztul bele valamibe 3 nap múlva,ha ilyen heylről veszed. Nincs szerződés,nincsen nyoma annak ,hogy te onnan vásároltál,utána megy a sírás otthon ,de nem lehet SEMMIT tenni .

- sokan csak elletik orrba szájba a kutyáikat ,semmi más nem számit,cska a pénz,a kiskutyákat az új szabály értelmében 8 hetesen,chipelve kell eladni,na azt megnézem milyen szaporitó teszi ezt meg. Elárulom neked van bőr a képükön FÉRGESEN,BOLHÁSAN,oltatlanul odaadni a kutyákat 4-5 hetesen

Te ilyen embert akarsz arra buzdítani,hogy gyártson még több huskynak kinéző kutyát,aki kitudja milyen beltenyészetből született,vagy miylen genetikai nyavajákat hordoz magábam?

- mivel nincs származási lapja,fogalmad sincs kinek a fia borja,örülhetsz ha nem viziló lesz belőle,iígy miylen alapon állítja akárki is,hogy ő FAJTATISZTA husky kutyát ad el neked? Keveréknek minősül,a keverékért meg NEM kérhetnek pénzt,vagy maximum egy jelképes összeget,elárulom neked ez nem 40 ezer forint,hanem 5-10

-DUGIG vannak a menhelyek,rengeteg megunt,kivert huskynak kinéző fiatal vagy flenőtt kutya tengeti ott a mindennapjait,miért nem rjatuk segítesz,ha nincs pénzed egy normális helyről,kennelből származó kutyára?

Ha te szereted az ablakon kihajigálni a pénzed a semmire ,mert azért a 40 ezerért a nagy büdös semmit kapod,megy szépen az összes a szaporitó zsebébe,mivel a lehető legritkább esetben költik azt ténylegesen a kiskutyákra (pl jó minőségű táp,féregtelenités,oltás,chip ) . A minőség nem garantált,de még az sem,hogy egy huskyt kapsz.

Ilyenkor szokott jönni a "de megnézem a szülőket,csodaszép,egészséges kutyulik stb" ,egyrészt akármilyen kutyára rámondhatom,hogy ők az enyémek szülei,aztán az vagy igaz vagy nem, Volt már itt olyan sztori,hogy 2 szukát akartak bemutatni mint az alom szüleit.. másrészt,nincs röntgenszemed hogy van e kutyának diszpláziája,vagy akármilyen betegségeket hordoznak e ami majd pont a te kiskutyádon fog kijönni.

hát ennyi. Jó lenne ha kicsit tényleg elgondolkoznátok már az összefüggéseken,és tovább látnátok azon kivül,hogy GYORSAN,OLCSÓT,KÖZEL

2012. szept. 8. 16:08
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

nem azt tartja értéknek hanem ennyi ennyi egy kutya előállításának a költsége a mai árak mellet ha az ember mindent megad a kölyköknek és a szülőknek... ha valaki 100 alatt elő tud állítani gazdaságosan egy kutyát az valamit nagyon kihagy a lépésekből és már csak az a kérdés, hogy ez miben befolyásolja a kölyök életét?

Az ha kutya beteg pedig nem fél-egy évesen fog kiderülni hanem mondjuk 8 évesen amikor lassan megvakul az szerencsétlen és ez még a jobbik eset mert lehet fiatalon jönnek elő a bajok vagy 2-3 évesen amikor már pont beilleszkedett a család életébe... Én az első kutyám vételárára 17 évesen 2 nyáron át dolgoztam és ma ez a kutya 7 éves, teljesen egészséges (csináltunk csípő, könyök váll szűrrést, szem vizsgálatot és minden eredménye nagyon jó) megérte az árát..

2012. szept. 8. 16:15
 16/33 A kérdező kommentje:
Van két lehetőségem hogy vagy veszek 40 ezerért egy Husky-t és nem kell egyből elkönyvelni hogy szar mint már mondtam hogy van egy mopszom 30ért na ennél mutass egészésgesebb szebb okosabb kutyát 100 ért... vagy hozhatok haza egy korcs kutyát valahonnan ingyen valami keveréket de ha valakinek volt már ilyen kis korcs kutyája az tudja annak mi a sorsa le van sz*rva össze vissza fial azt se tudják hol van kint kóborol az utcán megkerget ha biciklizek.... mivel nincs pénzem 100 ezres kutyára inkább veszek egy 40 ezreset... mióta megvan a mopszom és 30ezer volt életembe nem vigyááztam még így kutyára mert tudom én vettem én dolgoztam meg érte és igen lehet volt már beteg de megfelelően el van látva megvan mindene ami csak kell... és honnan gondolod hogy 100.000 ért te olyan kutyát kapsz aminek semmi baja tök egészséges ... amugy meg nem hallottál még olyanról hogy a fajtiszta kutyák a legbetegesennek mert alig van immunrendszerük ??????
2012. szept. 8. 16:28
 17/33 anonim ***** válasza:
Megérett a világ a pusztulásra...
2012. szept. 8. 16:32
 18/33 anonim ***** válasza:
76%
Te IQ fighter épp az általad említett szaporítós kutyáknak nincs immunrendszerük. FOGD FEL HOGY NEM KÖTELEZŐ MÉG 1 KUTYÁT VENNI. Épp elég lesz a mopsz költségeit állni..
2012. szept. 8. 16:33
 19/33 A kérdező kommentje:
Nekem volt egy keverék tacskóm az biztos vagyok benne hogy elöttem mielött hozzáám került nem kapott semmit... mégis 14 éves koráig élt... és mi az amit ha nem kap meg megvakul??? nem ezen múlik hogy mit kap meg mit nem...
2012. szept. 8. 16:33
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

"amugy meg nem hallottál még olyanról hogy a fajtiszta kutyák a legbetegesennek mert alig van immunrendszerük ?"

igen, ez pont a szaporított tömeg termelt kutyák miatt ragadt rá az összes fajtatiszta kutyára, szóval ez nem jó példa.

Örökletes betegségekre a tenyésztők szerződést adnak melyben kártérítést kapsz ha kutyának esetleg mégis örökletes betegsége lesz, nem egyszer a tenyésztő a műtétet is kifizeti ha arra kerül sor.

Az a 40 ezres husky pont annyira husky mint amit a menhelyen is kapsz olcsón... de nem mondok semmit, keverékért pénzt kiadni mikor a menhelyeken utánad dobálják? komolyan nemértelek, tele van csak az a fórum rémtörténetekkel, hogy mit kaptak a gazdik 20-30-40 ezer forintokért és van ember aki még mindig bedől? lehet mázlid volt a mopszoddal de hidd el nem ez az általános...

2012. szept. 8. 16:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!