Kutyások! Mire számíthatok? Megfog ismerni a saját kutyám?
Megertelek, mi is ugyanebben a cipoben jarunk es nekunk meg 4-5 het, mire ki tudjuk hozni...:(
Egeszen biztos, hogy fel fog ismerni. Eloszor lehet, hogy majd mereget par pillanatig, de oda-vissza lesz erted, hogy visszajottel hozza :)
Meg fog ismerni.
Gyerekkoromban vidéken nyaraltam. Keresztanyáméktól egy kölyökkutyust vittünk Nagyanyámékhoz, én fogtam az ölemben a kocsiút során. 3 hónapos volt. 1 hétig folyamatosan nevelgettem, sétáltattam, foglalkoztam vele. Aztán hazajöttem.
1 év után mentünk le Nagyiékhoz családostól. Láttam láncra kötve egy bozontos kutyust, mindenkit megugatott, de mikor én odaértem és meghallotta a hangomat, ezerrel jött volna oda csóválva...hát Ő volt az, az előző évi kölyökkutyus :D
Megismert :)
Keresztanyuéknál kellett volna maradnia, ott szabadon élhetett volna, nem láncon :(
Az en nagyim is ilyen. Kennelbe zarva elnek...:(
Hiaba hadakozok ellene, neki masmilyen kep el a fejeben a kutyakrol.
Sosem eheznek, nem bantja oket, mindig friss a vizuk, de ugy igazan nem szereti oket, csak vannak, mert kell...:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!