Milyen fajta kutyám legyen?
Figyelt kérdés
pl:.golden retriever,labraodr retriever,beagle,vagy keverék.2012. szept. 8. 09:41
11/18 anonim válasza:
Én is a menhelyi kutyákra szavazok. azok sokkal hálásabbak, plusz jót is tettél vele. Nagyon sok különleges színű, keverék ebet lehet kifogni, csak nézelődni kell utánuk.
12/18 A kérdező kommentje:
Menhely 2van környékünkön 1 állatvédő szervezetkutyák.
2012. szept. 15. 10:59
13/18 anonim válasza:
Nekünk "kidobott" kutyánk van.Pár éve divat volt,hogy a város határában kidobták a kutyákat.Nekünk akkor volt.Mi többet befogadtunk,gyógykezeltettük és elajándékoztuk. Mikor a miénk meghalt pofára estünk mert akkor nem volt egy sem,mindet elajándékoztuk. Egyszer csak felénk "csapódott" egy kallódó kis eb. Azóta van egy komondor kutyusunk.
14/18 anonim válasza:
Szerintem is menhely. Nekem is mindkét kutyám befogadott eb, és hidd el, semmivel nem rosszabbak bármilyen fajtatiszta, törzskönyves kutyánál. Sőt a keverék kutyusom annyira hihetetlen okos, szinte bármit megtanul pár perc alatt.
15/18 anonim válasza:
Megkérdezhetem hogy melyik kutyát választottad?? :) :D
16/18 A kérdező kommentje:
labradort választotam 1 keveréekt és fajtisztát mentetet
2012. nov. 9. 18:38
17/18 anonim válasza:
Az tök jó! Imádom a labradorokat.. : ):D
18/18 A kérdező kommentje:
Julesz nincs meg a kutyám,de fajta meg van kor is
2012. nov. 10. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!