Milyen okos kutyákról tudtok?
a Jack russel és a mudi is nagyon kis okos kutyusnak tűnik. Nem zavar ha ugatós kutyusom lenne.Legalább jól jelez, ha bármit is észrevesz.Még a border collien és a labradoron gondolkodok.Ez a 4 az ami igazán tetszik.Olyan kutyát szeretnék akivel lehet sokat labdázni.Nehéz kiválasztani a legjobb barátot. :)
A Jack russel terrierről azt hallottam, hogy makacs.Ez mennyire igaz? nem vagyok az a falkavezér típus ezért érdekelne a viselkedése.
értem-értem :D Akkor szerintem holnap el is kezdem nézegetni a border és a mudi kenneleket.Legszívesebben mind a kettő fajtából vennék.De sajnos az nem lehet. :)
Akkor azt mondod, hogy a border nem annyira kötődik a gazdihoz? Mert azt szeretném, ha tényleg úgy tekintene ő is rám mint egy barátra és nem csak egy emberre aki gondozza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!