Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Állatorvos lesz belőle? Ezek...

Állatorvos lesz belőle? Ezek már tünetek?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy túlreagálom a dolgot, és ha nem múlik el, valószínűleg délután úgyis orvoshoz viszem, ha nem jön elég megnyugtató válasz...

Szóval a kutyám éjjel hányt egyet. Ez nem nagy dolog, máskor is volt már, hogy nem evett egész nap, mert nem volt éhes, vagy nem volt gusztusa a táphoz, és egyszerűen nem kért (bezzeg a parizerre rájárt volna), éjjel meg hányt egy kis nyálat meg ilyesmit, kicsit habos, sárgás trutyit. Gondoltam tegnap is, hogy oké, remek, takaríthatok, de holnapra úgyis elmúlik. Hát nem múlt el.

Ma hajnalban is hányt már kétszer, ugyanilyen nyálat, meg reggel is próbált egyet, de akkor már az sem jött. Levittem kicsit sétálni, akkor összevett némi füvet, fenn viszont semmit nem kér, még szalámit vagy csokit sem, amikért egyébként ölni tudna. (Nyugi, nem édességgel tömöm, csak nagy ritkán kap egy falatot.) Egyébként száraz eledellel és konzervvel is etetem, ugyanazzal a típussal mindig, tehát kajaváltás nem lehet az ok. Séta alatt is nagyon figyelek rá, és jól nevelt is, nem eszik össze semmit. Arra is figyelek, hogy futkosás előtt ne egyen, hogy ne legyen bélcsavarodása, mindig viszünk magunkkal vizet neki, de tegnap este mondjuk, a hányás előtt találkoztunk két kutyával, az egyik szuka, és teljesen rá volt kattanva, arra is gondoltam, hogy simán az adrenalin meg a hormonok miatt van most így maga alatt, de most már a hasa is gugyog, hallom, ahogy nyekereg. Egyébként nem nyüszít, megfogdostam óvatosan, hátha érzékeny, de nem zavarta, meg sem moccant, semmi, tehát láthatóan fájni nem fáj neki, de nem érzi túl jól magát. Fekszik, csak akkor lelkesül be valamelyest, ha mondom neki, hogy lemegyünk egy picit. Közepesnél kicsit kisebb keverék kutya, két éves kan. Másnál is volt már ilyen?

2012. szept. 6. 08:46
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Telefonáltunk tegnap, hogy elvigyük-e az állatorvoshoz. Esélyes volt, hogy kullancscsípéstől lett rosszul. Azt mondták, hogy várjunk holnapig, ha felkel, nem hány, szóval azért van benne élet, akkor figyeljük, hogy romlik-e vagy javul. Ma reggelre már egész jól van, evett is egy kicsit, odahozta a játékát is, úgyhogy nem kell állatorvos szerencsére, mert csak a stressz és egy kis gyomorrontás ütötték így ki egymást szerencsétlenségünkre, valószínűleg egyébként sem volt jó a gyomra, de a tegnapelőtti kutyázás, meg idehaza a feszültség együtt így jöttek ki rajta. :S

Minden esetre jól vagyunk, és köszönöm a válaszokat! :)

2012. szept. 7. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!