Melyek a legnyugodtabb, legszelídebb kutyafajták?
Figyelt kérdés
Labrador? Golden retriever? Ezeknél vannak nyugodtabb kutyák?2012. szept. 6. 08:43
11/13 Gurti válasza:
Újfulandi :)))
Cuki, nagy, nyugodt :)))
Imádom őket a legjobb fajta. Egyetlen hátránya, hogy 'nem kicsi'
13/13 Anna0323 válasza:
Kicsit későn akadtam az oldalra, de elnézve a felsorolást, szerintem minden nevelés kérdése. Több kutyám is volt, jelenleg 3 van, 72 éves hölgy vagyok, kutyafüggő! De a legnyugodtabb kutyám a dán dogom volt. anno , póráz nélkül sétált velem és állandóan a lábam mellett jött.Egy kutyámat sem tudtam így sétáltatni!A jelenlegi yorkiim is nagyon aranyosak, jól neveltek, de póráz nélkül nem lehetne őket sétéltatni. Ennyi év távlatából minden kutya olyan, mint ahogy a gazdi neveli. A dogomat még anno a férjem kutyaiskolába hordta, az meg is látszott rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!