Hogy szoktassam le?
6 hónapos tacsi keverékről van szó.
júni 27.-e óta van nálam a kutya...
szerencsére szoba tiszta ,de bosszúból rá wc-zik ( kicsi,nagy) az ágyakra.
Ágyra nincs felengedve.
Próbáltam újságpapírral letakarni az ágyakat az se vált be.Falkavezérség?-férjem..
Hiába van megverve a kutya nem tanul belőle..
Nincs ajtó a szobákon,így azt a megoldást találtam ki h levettem az asztal tetejét és kizártam vele a konyhába!!
előfordult h kijött ( nem tudom hogy) vagy állandóan ugatott. Idő után abba hagyta,pihent majd újra kezdte.
tud nekem vki vmi jó megoldást?? a problámámra?
Tapétát is leszedte bekentem borssal ...akkor is...
Tegnap pucoltam ki az ágyakat és most hajnalba hallom h a ugrik le az ágyról..kaki az egyik ágyon pisi a másikon...
Este lent voltunk 2 órát...meg van a rendszeressége is..
Pl. levittem szokásosan reggel..elvittem a lányomat oviba 15 perc alatt megjártam az ovit és már kaptam egy pisit az ágyra. Ez bosszú....
Nagyon szeretem ,de ott tartok h tovább adom a kutyát!
fiatal,kölyök oké.... de nem hiszem el h nem fogja fel!!!
nektek lenne türelmetek állandóan ágyat pucolni minden nap??
...és ezt látja egy óvodás kislány "kutyatartás" címén. Jézusom. A kislányotokat is agyonverte a hűdemekkoraférfi férjed? Téged is azzal nevel?
Vagy tanuljatok meg kutyát tartani, vagy adjátok tovább szegény kiskutyát, mert NEM ILYEN CSALÁDOT ÉRDEMEL!!!
Ja és a magánvélemény a végére: nem, hogy a kutya, de talán még én is telepiszkítanám az összes ágyatokat. Gondolkodj már, agyonveritek, miért lenne kedves? Miért engedelmeskedne? Miért szeretne? Miért tisztelne?
Az ember igazi jelleme abból ismerszik meg, ahogy a nála gyengébbekkel bánik. Nektek gratulálok, emberségből akkora dupla nullára végeztetek, mint egy ház.
Köszönöm ezt az értelmes választ!!!
A gyerekemet nem verem!!!! Nem vagyunk gonosz rossz szülők sem!!!!
Próbáltam először újságpapírral nevelni az nem vált be!!
Azt ne mondd h Te nem csapnál a fenekére!!
2szer kapott ki!!!!
Tudja azt h következménye van ha rosszat csinál!!
Nem újságpapírral meg veréssel kell nevelni, hanem ésszel és hozzáértéssel, bár látom, újságpapírból jelentősen több van arra felé.
A megoldás a problémádra az, ha kutyaiskolába viszed.
A verésből pedig nem azt tanulja meg, hogy "következménye van annak, amit csinál". Elmondom, ő mit lát, érez:
1. felszaladok az ágyra, odapisilek, hiszen SENKI nem tanította meg, hogy nem szabad.
2. leugrom az ágyról, teszek-veszek, mászkálok
3. egyszercsak jön egy idegbeteg, hisztérikusan üvöltő ember és agyonver.
Tanulság: nem megyek a közelükbe és minél többször török borsot az orruk alá, ráadásul én leszek a falkavezér, mert az olyan egyedek, akik idegbeteg módon reagálnak, nem képesek biztonságban ellátni egy falkát.
A szobatisztaságra szoktatást pedig - remélem - senki nem fogja itt neked leírni ÚJRA, használod majd a keresőt. Kutya nevelésével kapcsolatban ugyancsak kereső, nektek még gyakorlatilag BÁRMILYEN weboldal jó, amin szerepel a "kutya" szó.
egyáltalán nem dicsértem meg!!!
Nappal mikor itthon vagyunk tudok rá figyelni h ne menjen fel,meg többnyire ott van mellettem...
Mikor kiteszem a lábamat a lakásból akkor megy fel és csinál oda akkor h szólhatnék rá??? oda húztam és közel tettem az orrát és leszídtam h fúj nem szabad és letettem az ágyról. Egyáltalán nem verem napi 2szer kapott ki de akkor is csak rcsaptam nem erősen a fenekére h érezze h nem szabad..
utána jött az újság papír mikor újra oda pisilt,megint oda húztam és újságpapírral oda csaptam a fenekére ( AZ NEM FÁJ NEKIK) és megint mondtam h fúj nem szabad!!!
Ez egy hosszú folyamat ami idő...
Sok időt tölt velünk a kutyus és sokat játszunk is vele és ahova lehet oda visszük is magunkal,de mindenhova nem vihetem....
Marad a kutya suli..
2 hónapja van nálam a kutyus,utcán találtam,befogadtam.
Tanácsoták ezt a bors dolgot de nem egy marékkal kentem rá a falra..csak ha oda szagol érezze h az nem illatos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!