Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mivel kell etetni egy agyonkén...

Mivel kell etetni egy agyonkényeztetett yorkit?

Figyelt kérdés
A kertünkben találtuk. Szép, ápolt bundája van. Amíg nem találjuk meg a gazdáját befogadtuk. Nem lenne szívem kitenni az utcára. De a kutyakonzervet nem eszi. Macskás vagyok, nem nagyon értek a kutyákhoz. Ti mivel szoktátok etetni a yorkitokat?
2012. szept. 5. 19:12
 1/6 anonim ***** válasza:
63%

kutyakonzerv amúgy is csak eltelítí a pociját,semmi tápértéke nincs.

Nem mondom hogy vegyél kutyatápot mert étrendváltás kutyáknál hasmenést okozhat,lehet nem tenne jót.

Főzz neki szerintem valami olcsóbbat,pl bármilyen husit rizzsel (jobb ha nem csirke,sok kutya allergiás rá),azzal ellesz míg nem jön meg a gazdija.

Hol van helyileg amúgy? valamelyik nap láttam facen hogy yorkiet keresnek,utána nézek azért.

2012. szept. 5. 19:20
 2/6 anonim válasza:
0%
főtt/sült csirkemell ketchuppal vagy tartármártással, májas macskaeledellel, virsli, takart :D hiretelen ennyi
2012. szept. 5. 19:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Sóskúton lakunk. De nem hinném, hogy olyan régen szökhetett el. Elég szép a bundája. Habár azt sem tudom, hogy mennyi idő kell, hogy bekoszosodjon, becsomósodjon a szőre. A macskáimnak nem szokott a kosszal problémájuk lenni. :)
2012. szept. 5. 19:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Dobjál föl hirdetést netre (facebook, allatok.info, netboard), meg nézess benne chipet, biztos nagyon keresi valaki.

Amúgy adhatsz neki főtt húst, rizst, de ha kenőmájasos kenyeret eszik, akkor se lesz semmi baja

2012. szept. 5. 19:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha éhes lesz, enni fog. De egy kis főtt húsos rizzsel biztos nem fogsz mellé. :)

Illetve azon kívül, hogy a netre felteszed, nyomtass plakátokat és ragaszd ki a környéken, sokszor az alapján kerül meg sok kutya!

2012. szept. 5. 20:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Előzőekben tényleg nézz szét és rakd föl netre a kutyát, mert pl. én tegnap a rendelőben láttam egy kétségbeesett gazdi hírdetését aki a 9 hónapos yorkiját keresi!

Kaja ügy: A rizs és husi - átmenetileg - megfelelő, és naponta 2x. Reggel és este!

2012. szept. 6. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!