Mivel kell etetni egy agyonkényeztetett yorkit?
kutyakonzerv amúgy is csak eltelítí a pociját,semmi tápértéke nincs.
Nem mondom hogy vegyél kutyatápot mert étrendváltás kutyáknál hasmenést okozhat,lehet nem tenne jót.
Főzz neki szerintem valami olcsóbbat,pl bármilyen husit rizzsel (jobb ha nem csirke,sok kutya allergiás rá),azzal ellesz míg nem jön meg a gazdija.
Hol van helyileg amúgy? valamelyik nap láttam facen hogy yorkiet keresnek,utána nézek azért.
Dobjál föl hirdetést netre (facebook, allatok.info, netboard), meg nézess benne chipet, biztos nagyon keresi valaki.
Amúgy adhatsz neki főtt húst, rizst, de ha kenőmájasos kenyeret eszik, akkor se lesz semmi baja
Ha éhes lesz, enni fog. De egy kis főtt húsos rizzsel biztos nem fogsz mellé. :)
Illetve azon kívül, hogy a netre felteszed, nyomtass plakátokat és ragaszd ki a környéken, sokszor az alapján kerül meg sok kutya!
Szia!
Előzőekben tényleg nézz szét és rakd föl netre a kutyát, mert pl. én tegnap a rendelőben láttam egy kétségbeesett gazdi hírdetését aki a 9 hónapos yorkiját keresi!
Kaja ügy: A rizs és husi - átmenetileg - megfelelő, és naponta 2x. Reggel és este!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!