Alkalmaz valaki természetes bolhairtást? Használ?
Szia!
Bár nem kutyulum saját magam a készítményt, de bio spot-on-t (oldatot) használok. Bio Galaktív a neve, nekem eddig bevált, se kullancsot, se bolhát nem találok az állatokban, mióta használom, pedig az elején kételkedtem benne. 2500.- körül van 30 ml, jó macskára is, kutyára is. Nekem 3 állatra 3 hónapig elég, viszont sajnos szúnyog ellen nem véd.
Én amit láttam, ott kendőt kellett beáztatni, kiszárítani, és a kutya nyakába kötni, ami állítólag egy hónapig véd bolha ellen.
A kutyáim most nem bolhásak, spot-ont használok, de elég rémisztő, amikor ráírják, hogy ne simogassuk az adott területet, ne nyalja le az állat, meg hasonlók. Szóval nekem szimpatikusabb lenne a természetes bolhairtás, már ha tényleg használ.
Nem tudom megmondani, hogy a Te kutyádnak használna-e az oldat. Mi minden nap sétálunk, mindenféle környezetben, de nekem csak jó tapasztalataim vannak vele. Szerintem egy próbát megér. Lehet rendelni netről is. Én szoktam venni bio szúnyogriasztó spray-t is, azzal (ha sok a szúnyog) bekenem a pofijukat (hosszúszőrű kutyáim vannak, így a testüket nem csípik).
1. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!