Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyák is lehetnek alvajárók?

A kutyák is lehetnek alvajárók?

Figyelt kérdés

shih-tzu kutyánk van,2,5éves. és sokadik alkalommal csinálja alvasközben, (hason fekszik)hogy az első két lábát kinyújtja, és kapar velük( mintha úszna mondjuk)a fejét pedig felemeli és rázza( mintha nem-et bólógatna, szóval nem függőlegesen, hanem vízszintesen rázza a fejét ).

a szemei nyitva vannak de nem reagál,csettintettünk elötte, de semmi.egy ici-picit megrázzuk akkor felébred.(ha egyáltalán alszik)ez mi lehet?

2008. máj. 14. 13:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Álmodik. Kutyáék is szoktak:)
2008. máj. 14. 13:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Aranyos lehet közben:D Én kutyam is szokott ilyet csinalni, uszik mikor alszik meg hasonlo. Sztem teljesen normalis
2008. máj. 23. 20:32
 3/4 A kérdező kommentje:

:S

hát nekem nem épp aranyos, olyan ijesztő :(

2008. máj. 25. 20:35
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Jaj és te honnan tudod mit csinálsz álmodban?Én kutyám még ugat is álmában meg morog,pont úgy mint mikor cicát kerget és nagyon mókás.Teljesen normális...
2008. máj. 26. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!