Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tettem a yorkimmal?

Mit tettem a yorkimmal?

Figyelt kérdés
Nem régen kaptam Yorki kutyusomat, 4 hónapos lesz.Nem fürdetem gyakran.Ma fürdettem másodszor. A fürdetés után csapkodta magát a földhöz, és a fejét a falhoz dörzsölte. Ez mitől lehet? Talán víz ment a fülecskéjébe? Pedig óvatosan csináltam. De akkor hogyan mossam meg a fejét? Segítsetek légyszi
2009. júl. 28. 11:48
 1/7 anonim ***** válasza:
80%

Ne aggódj az enyémek is ezt csinálják,hogy minnél elöbb szárazok legyenek és persze legyen szaguk.:)

Ha a fülét nagyon vakarja és nyüszög ha hozzá érsz,akkor ment bele víz(akkor vidd el dokihoz). Dea míg csak dörgöli magát mindenhova addig nincs baj. A földhöz csapja magát,pontosan hogy érted?

2009. júl. 28. 11:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát forog, ugrál, nem tudom elmondani, ezt látni kell, csak megijedtem, hogy én okoztam bajt.
2009. júl. 28. 11:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
ELső vagyok.Olyan mintha meg lenne örülve?:) Akkor semmi baj sincs,sziplán boldog,hogy túl van rajta:) Az enyémek is ilyenkor olyanok,mintha dilibogyót kaptak volna:)
2009. júl. 28. 12:01
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem, semmi baj, az enyém is ezt csinálja. :) Nálunk padlószűnyeg van, így a földhöz is dörgöli magát. Elég vicces látvány. Aztán pedig körbe rohangál a lakásban.

Az előző válaszoló pedig leírta, hogy milyen ha víz ment a fülébe. :)

További jó kutyusozást!

2009. júl. 28. 12:01
 5/7 A kérdező kommentje:
megkönnyebbültem :) köszi szépen nektek :)
2009. júl. 28. 12:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért csinálja, mert örül, hogy túl van rajta, hanem mert "idegen" illata lett, és vissza akarja kapni a "régi" illatát. Ezért főleg olyan helyekre hempergőzik, ahol sokat tartózkodik, amiről érzi, hogy a régi illatát árasztja, hogy a segítségével visszakapja a régi illatát.

Nyugi, ezt 10-ből 10 kutya csinálja :D amúgy általában a fejét óvatosan szokták mosni, egyrészt, mert a kutya nagyon megijed tőle, másrészt, mert a fülébe mehet a víz. Szóval csak lassan, óvatosan, kis adagokat.

Nem szaporítom tovább a szót, jó kutyázást! a yorkikat meg imádom :)

2009. júl. 28. 12:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne aggódj! Nekem is yorkim van. Fürdetés után Ő is földhöz csapja magát, de csak azért, mert idegesíti Őt az, hogy vizes... :) :D
2011. jún. 22. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!