Ajánlanátok német juhásznak nevet? (fontos! )
Figyelt kérdés
Kan német juhásznak való név? A kiskutyáról annyit, hogy eléggé lustácska, kisebb korába duci volt. :D
Tudom, hogy nagyon sok ilyen kérdés van már de én végignéztem egy csomót és nem találtam semmi olyat ami illene hozzá, és ami tetszik! Légyszi olyan neveket írjatok, ami nem ilyen tömegnevek mint pl.: a Rex, Cézár, stb...
2012. szept. 2. 18:28
1/9 anonim válasza:
Lobo, Brutusz, Fauszt, Max, Lord, Zeusz, Démon
2/9 anonim válasza:
Kántor (ezt a nevet csak német juhász"on" lehet elképzelni szerintem),Káplár (becézve:Kápi),Bogár,Nitró. Ezek elég ritka nevek szerintem és ha magam elé képzelek egy jucit ezek jutnak hirtelen eszembe.
4/9 anonim válasza:
Az én Németjuhászomat Rönének hívták.
6/9 anonim válasza:
Lupi, Lupusz, Tili, Aeros, Brunó, Tutyi, Melák, ozzy, brutusz, Böhöm, Kuka, Szundi, Bundás, Bufurc, picúr, Béla, Büdi, Szimat, Mini me,
az enyémet Gombóc nak hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!