El kell ajándékoznom a kutyámat. Tudtok olyan oldalakat ahová feltehetném és jó gazdit találhatnék neki? Nem akarom "bárkinek" csak úgy odaadni. Vannak tapasztalataitok ilyen téren?
Igen,tudom,,hogy a felelősség,meg minden,de:
először is,ingyen kaptuk,nem vásároltuk,ezért is nincs törzskönyve,mert a faluhelyen jól megszokott "csakvigyed" elvet követték a gazdái.
másidszorra,én elleneztem a dolgot már az elején is,de szüleim megígérték öcsémnek,mondván talán lesz egy kis felelősségtudata,ha megkapja a kutyát. tulajdonképpen szerintem csak én voltam tisztában vele,hogy egy németjuhász nem lenne jó kezdetnek...de az én szavam nem nyomott sokat a latban.
Egyébként én is tudom,hogy nehezen lehet majd elajándékozni,félek is hogy nem sikerül,de azért bízom benne. Ha mégsem,akkor igyekszem rászánni egy kis időt, de suli,munka meg még ezernyi kisseb dolog mellett nehéz lesz...
értem.Így már világos.Sajnálom, hogy elhozták ezt a kiskutyát.Lehet most boldogan játszana egy olyan családnál aki nem csak gondolt egyet és így elhozta.. :/
de az utolsó ötlete tényleg jó.Milyen megyében laksz?
Köszönöm a linket,ha nem találok gazdit az ismeretségi körömben akkor megpróbálkozok a fajtamentőkkel. :)
Egyébként Győr-Moson-Sopron megyében lakom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!