Feljelenthetném őket?
A szomszédban van 3 staffordshire terrier kutya, akik szinte állandóan szabadon vannak. Nekem is van egy keverék kan kutyám, és félek kivinni sétálni is, mert az egyik kutya a szomszédból mindig morog rá. Félek, hogy egyszer rá is támad, és nem az én kutyám jönne ki nyertesen. Ha egyedül vagyok, nem félek tőlük, mert barátságos, simogatom mindegyiket. De a kutyámat igenis féltem, és utálom már, hogy félve viszem ki a kutyámat sétáltatni! Az erdőből mindig félve nézek hátrafelé, nem-e jön utánunk.
Fellehetne őket jelenteni? Ha igen, milyen indokkal? Foglalkozna ezzel egyáltalán bárki is? Nem szeretném elvetetni a kutyákat, csak elszeretném érni, hogy ne engedjék csak úgy ki őket, hanem igenis, Ők is sétáltassák, mint minden normális ember a környéken!
állattartási ügyek a jegyzőhőz tartoznak
az önkormányzathoz menj
előírják, hogy építsen rendes kerítést, és tartsa belül a kutyát
előbb olvass!
"Az erdőből mindig félve nézek hátrafelé, nem-e jön utánunk."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!