Törzskönyv. Milyen lehetőségeim vannak?
Márciusban vásároltam egy Törpe Uszkárt.
A kiskutya Decemberi születésű,ezt tudni kell.
Törzskönyvet is vásároltam hozzá,és azt mondta a tenyésztő,hogy 2 hónap múlva megérkezik majd.
Ez nem így történt,és a kedves úr heteken keresztül hitegetett,hogy nemsokára már jön stb..A kiskutya elérte a 6 hónapos kort,és utána már ugye nem lehet csináltatni..A kedves tenyésztőnk utána is mondta,hogy ő elintézi stb..Most lassan szeptembert írunk,és nem veszi fel a telefont sem.
Ilyenkor mi a teendő?
Az az én problémám,hogy nem mondják meg,hogy bent van-e a tk ..mert hogy ilyen titok,meg olyan titok..
Tudok én is róla,de 6 hónapos kora után pár nappal,még sehogy sem állt a beadásával..
Rendben,holnap lesz a napja :)
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
polgári perbe belefogni veszett ügy... annál még az is olcsóbb, meg gyorsabb, ha valahogy elintézteti a DNS tesztet meg az utólagos tk kiváltást.
egy ügyvédi felszólítással még rá lehet hozni a frászt, de szerintem konkrétan belekezdeni fölösleges (de ezt egy jó ügyvéd el is fogja mondani).
Hát ez nagyon szuper..
Ez biztos egyébként,honnan tudod ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!