Törzskönyv. Milyen lehetőségeim vannak?
Márciusban vásároltam egy Törpe Uszkárt.
A kiskutya Decemberi születésű,ezt tudni kell.
Törzskönyvet is vásároltam hozzá,és azt mondta a tenyésztő,hogy 2 hónap múlva megérkezik majd.
Ez nem így történt,és a kedves úr heteken keresztül hitegetett,hogy nemsokára már jön stb..A kiskutya elérte a 6 hónapos kort,és utána már ugye nem lehet csináltatni..A kedves tenyésztőnk utána is mondta,hogy ő elintézi stb..Most lassan szeptembert írunk,és nem veszi fel a telefont sem.
Ilyenkor mi a teendő?
Én teljesen megbíztam ebben a tenyésztőben,mert magam is kutyás vagyok,van másik kutyum is.
Sok Uszkáros ismerősöm ismeri is.
Soha nem gondoltam volna,hogy ilyen helyzetbe kerülök..
Írtam már neki sms-t is,amiben leírtam,hogy intézkedni fogok,de semmi válasz.. hívtam vagy 20x arra sem..
Mutatta van neki egy halom díja,törzskönyvesek a kutyái..
Az a probléma,hogy még elmenni sem tudok hozzá,mert 200km..:(
Olyan nincs, hogy ezt megússza...ne hagyd annyiban. Ha van hozzá telefonszám, cím, + szerződés, akkor valamit biztosan lehet tenni.
Hol van helyileg, honnan hoztad?
Ez már megtörtént,egy nagyon flegma hölgy annyit mondott,hogy ő nem mondhat semmit,a titoktartás miatt,ha fizetek 15.000ft-ot akkor majd felszólítja az urat..
Reménytelen az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!