Téged is idegesítene, ha rondának titulálnák a kutyád?
Nekem yorkshire-om van. Olvass el itt gyik-en 1-2 kérdést, az emberek jelentős része undorító patkánynak titulálja a fajtát.
Most erre mit lehet mondani? Aki ilyen véleményt alkot egy kutyáról csak azért, mert neki nem tetszik...
Gondolom Te még fiatal vagy, idővel majd megtanulod, hogy ezeken túl kell lépni, nem szabad mindent a lelkedre venni:)
Hajaj...mondjuk ez attól is függ, hogy igaza van-e.
Gyerekkoromban volt egy gyönyörű, fekete tacskókeverék kutyám, hófehér mellénykével, kedves pofival, kis görbe lábacskákkal és enyhe túlsúllyal. Unokatestvérem ledagadtozta, én meg majdnem hozzávágtam egy követ dühömben.
Most van 2 kutyám, aki tényleg nem szép, de ha rosszindulatból ócsárolnák őket, biztos nem esne jól. Másik 3 kutyám viszont gyönyörű, egyik szebb, mint a másik, el sem tudom képzelni hogy valaki csúnyának lássa őket, de nem is volt még ilyen soha. Spánielkeverékek és a világ legszebb kutyái.
Amikor én hazahoztam az első kis menhelyi keverékemet (aki nekem szerelem volt első látásra), az utcánkból a nagymamám "barátnőjének" mi volt az első dolga?
Fel kellett hívnia a nagymamámat (nyilván feltétlen fontos volt), hogy megkérdezze, hogy lehet az unokájának ennyire ronda kutyája...
Hogy úgy néz ki, mint egy sakál, ez a sátán kutyája, stb...
Én ezen inkább jót röhögtem - h.lye vén p.csa, már elnézést. Érdekel is engem, hogy ennyire unatkozik...
De az kicsit rosszul esik - bár túlélhető:) -, amikor több kutyámmal sétálok egyszerre, és mindenki ezért vagy azért szép, csak egy kutyám van, akit talán még soha nem dicsért meg senki, egy teljesen átlagos "falusi keverék"...
Nekem mondjuk amúgy is szép, gyönyörű, arányos kutya iszonyú beszédes, értelmes szemekkel, hatalmas IQ bajnok is amúgy, és ódákat tudnék zengeni Róla:D, de hát ha valaki nem ismeri,...
Pedig ő sokkal jobban szereti, ha körberajongják az emberek, mint a másik kutyám, akit bántalmaztak kicsiként, és hát nem segít a terápiájában, hogy az a pár kr.tén, aki nem akarja meghallani, hogy elutasítom őket a képébe mászik teljes testfelülettel, hirtelen, hangosan stb...
Szóval pár pillanatra fáj, hogy a kis "hétköznapi" mixemet levegőnek nézik, de gyorsan el is felejtem, nem nekik kell, hogy tetsszen.:)
A goldeneket én szeretem, a gazdáikat nem szoktam szeretni, amikor nem foglalkoznak velük eleget, és ebből lesznek a legőrültebb, legszeleburdibb nyomulós kutyák. Na meg a goldenek és labik jellemzően tényleg jól el vannak kapatva, és az nem szép...
Nem azért, mert nem esztétikus, de b.sszus, szegény kutyákat nem értem, miért kell betegre tömni.
Na de ez persze nem Neked szólt, kérdező, csak úgy általában sajnos van egy ilyen nagy átlag, és viszonylag kevés a kivétel...
Azt ajánlom, amit előttem a többiek.:) Tojd le az ilyeneket magasról, ennél idegesítőbb dolgot ne tegyen senki.:)
(Az én kutyáimat kővel dobálják gyerekek hátuk mögött a szüleikkel, akik le se sz.rják, mert egyikük óriástestű, és ő a szörny, akivel meg kell küzdeni... ezért most belülről ilyen nád mittudoménmivel kell eltakarnom a kerítést...) Na EZ felb.ssza az agyam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!