Téged is idegesítene, ha rondának titulálnák a kutyád?
De ez hogy történt csak úgy beszólt valaki vagy mi ?
Szomszédba jöttek vendégek, én főztem bent, de nyitva volt az ajtó, és hallottam, amikor mondta egy nő, hogy "Figyeld már az a kutyát, hogy néz ki. Olyan, mint egy birka. Ocsmány."
Tény, hogy nem felnőtt, hanem növendék kutyáról van szó, és ugye a nagytestű kölykök, hogy is mondjam...aránytalanok. :) Talán ez volt az oka a nemtetszésnek.
Amúgy kutyásoknak szól a kérdés, 42%-os, ha esetleg nem jöttél rá.
*Nekem egy kiállításon randázták le a kutyám színét a c.gók.
Na szép. :D Nem vagyok rasszista, úgyhogy inkább nem írok semmit. :)
Tudom, hogy nem kell vele foglalkozni, de nekem olyan, mintha a gyerekemet rondázták volna le. Amúgy is mindent magamra veszek, de látom nem csak én találkoztam ilyen "kedves" emberekkel.
Kutyafuttatóra jár ki egy öreg néni két krémszínű (már majdnem fehér) színű retriverrel, nah azokat énm is birkának hívom...hullámos szőrük van, dagadtak, nincs is kutya formájuk...egy meghízott juhra hasonlítanak...lefekszenek a gazdi lába elé és amíg nem indulnak el haza addig ott is döglenek....ocsmánynak nem mondanám őket, csak birkákra hasonlítanak,de Én a birkákat is szeretem....
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!