A ti kutyátok is szokott tv-t nézni? :D
Az enyém is imádja a meséket, focit is szokta nézni :)
A kedvence a Babe volt, tudjátok a malacos, amiben beszélnek az állatok, forgatta hozzá a fejét is, mintha azt kérdezné "Mi, mit mondtatok?" :D
Animal Planeten szoktam kutyás műsorokat nézni, azt is szereti :))
Az én Csöpi kutyám nem igazán volt TV néző. Egyetlen műsor volt, amire felfigyelt: a focimeccs. Amint elkezdődött, kivonult a szobából és minél messzebb ment a TV-től. Ugyanis apám úgy néz futballmeccset, hogy minden gólnál felüvölt, mint a fába szorult féreg.
Minden nap, amikor suliból vagy később munkából értem haza, Csöpi az ajtóban várt. Egyetlen esetre emlékszem, amikor beléptem az ajtón és csak azt láttam, Csöpike épp vonul fel az emeletre, hátra se nézve rám. Na, mifene? - gondoltam magamban. Mígnem rájöttem, hogy a nappaliban levő TV-ben épp elkezdődött egy futballmeccs. Apám a környéken se volt, de ez nem számított, Csöpikében örökre összekapcsolódott a futballmeccs és a rossz érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!