Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Yorkshire terrier gazdik...

Yorkshire terrier gazdik nektek szét rágott valamit a kutyátok a lakásban? Ha igen akkor mit? Ti, hogyan védekeztek ellene. Szokott a kábelek között bujkálni, ha igen akkor le rántott már valamit pl laptop stb.

Figyelt kérdés

2012. máj. 28. 18:35
 1/8 Dönci91 ***** válasza:
sajnos nekem megrágta egyszer a kábelt,de rákiáltottam automatikusan és úgy megilyedt,hogy azóta a közelébe se ment.amint meglátod,hogy arra oson azonnal szólj rá,hogy FUJ vagy NEM!
2012. máj. 29. 19:56
 2/8 A kérdező kommentje:
értem :) köszönöm a válaszodat :)
2012. máj. 29. 20:27
 3/8 Dönci91 ***** válasza:
a lényeg,hogy határozott legyél attól még ugyanúgy imádni fog. :)
2012. máj. 29. 21:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm :) az a baj,hogy két laptopunk van és elég sok kábel ami a földön van és nem tudjuk meg oldani,hogy ne a földön legyen és sajnos tisztába vagyunk vele,hogyha haza hozzuk a kis kutyát előbb - utóbb úgy is megkostólná ami nem lenne túl szerencsés. Gondolkozunk spray-n is,de a párom fél attól,hogy nem rágja meg tőle a kábelt viszont a sok kábel között,ha mászkál előbb utóbb lerántja a laptopot ezért azon is gondolkodtunk,hogy valamivel el kellene keríteni kb 1,5 hónapunk van még kitalálni,hogy mi legyen és kíváncsi voltam másnak is voltak ilyen problémái és ő hogy oldotta meg ezt :)
2012. máj. 30. 20:58
 5/8 Dönci91 ***** válasza:
mondjuk mi ha nem vagyunk itthon becsukjuk az ajtót ott ahol ki tudna művelni valamit amíg pici szerintem előnyös ha nyitott a konyha a folyosóval és az ajtókat becsukni mivel amíg nincsenek oltásai nem viheted ki,nehogy elkapjon valami nyavaját.és így nem piszkít be a szobába maximum a folyosóra a pelusra.mi így oldottuk meg amíg egyedül van otthon jobb a biztonság.persze amíg picuri
2012. máj. 31. 17:38
 6/8 A kérdező kommentje:
:) Ezzel nem lesz gond,mivel a legnagyobb szobát kapja meg amit rendszeresen használunk mivel itt netezünk és az ajtót folyton csukjuk nem nagyon akarom,hogy szaladgáljon a házban úgy,ha nem figyelünk rá,mert a többi helységben elég sok helyre betudd bújni ami nem biztos,hogy jó lenne. De persze,ha meg van a szükséges oltás akkor nyugodtan rohangálhat majd a lakásban és ki viszem az udvarra is,hogy barátkozzon az udvaron lévő kutyámmal és a macskával :)
2012. máj. 31. 21:05
 7/8 anonim válasza:
Akkor én felkészítelek a legrosszabbra!az én cukirkám felmegy az ebédlőasztalra is ha ott van toll,papír vagy zsebkendő!kicipzározza a táskát,így megevett már rágót,1 doboz cigit,parfümmintát és 1 levél fogamzásgátlómat!a vezetéket fél évente egyszer megnyalogatja és ennyi!nekem is a földön lógnak,ráadásul ő közte fekszik amikor netezek!legyen elég hosszúra hagyva az összes zsinór így nem történhet baleset!
2012. júl. 4. 00:18
 8/8 Dönci91 ***** válasza:

nevelés kérdése az egész... :)

de tudnak rafináltak is lenni

2012. szept. 11. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!