Mi kell egy beagle tartásához?
Szeretnék egy beaglet, és naggyából összeszedtem, hogy mi minden kell a tartásához, de nem vagyok benne biztos. Ti is összeszednétek nekem? És szívesen fogadok segítséget is, hogy például pórázt vegyek neki vagy hámot, vagy hogy milyen kosárkát vegyek neki...
A válaszokat előre is köszönöm.
A megfelelő étel lehet BARF (kifejlesztett házikoszt étrend speciálisan kutyáknak), vagy száraz táp, a lényeg, hogy a te kutyusodnak a legmegfelelőbb legyen.
Ha a táp mellett döntesz, akkor érdemes jó minőségűt, prémiumot venni, hogy megfelelően fejlődjön a kicsi.
A jó minőségű tápok általában kimondottan le vannak bontva mindenféle típusú kutyára és életvitel szerint is választhatsz, ezt neked kell majd eldöntened. Első körben természetesen kölyök tápra van szüksége. :)
A legjobb tápok: Taste of the Wild, Orijen (a legolcsóbban itt tudod megvenni a TotW-ot: www.zoofast.hu) Az Orijent nem tudom, hol a legolcsóbb, nem azzal etetek.
Az 1. hozzászóló eléggé szúrós hangulatban van, nyilván, hogy kintre egy kutyaház kell neki és nem kosárka, ezért is írtam egyébként, hogy "stb..."
Az 1-es rosszul tudja, hogy nehéz kiszoktatni. Ha minden rendben a kutyád és közted levő kapcsolattal (ami akkor lesz így, ha megfelelően foglalkozva van vele minden nap, és megfelelően le vannak vezetve az energiái - fizikai-, szellemi- és ösztönenergiák egyaránt), akkor egyik napról a másikra kicsukod éjszakára és kész. A kutya nem fogja megkérdőjelezni a döntésedet és nem fog vinnyogni, hogy engedd be. (Nekem sok kutyával volt már dolgom eddig, jelenleg 2 van itthon saját egyébkén, és mindegyiknél ezt alkalmaztam, és soha nem volt gond azzal, hogy mikor elérték a megfelelő kort, kitegyem őket a kertbe.)
Ha értesz hozzá, vagy segít valaki, aki ért hozzá, ilyesmi nem okozhat problémát még egy "biglinél" sem!!!
Amiket a többiek is írtak, természetesen azok is mind nagyon fontosak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!