Mi kell egy beagle tartásához?
Szeretnék egy beaglet, és naggyából összeszedtem, hogy mi minden kell a tartásához, de nem vagyok benne biztos. Ti is összeszednétek nekem? És szívesen fogadok segítséget is, hogy például pórázt vegyek neki vagy hámot, vagy hogy milyen kosárkát vegyek neki...
A válaszokat előre is köszönöm.
ja és ha valaki tud jó árakat bármilyen kutyus tartásához szükséges tárgyra akkor kérlek küldjetek képet is ha lehet.
Köszönöm:D
marha biztosan zárható udvar:) mert nagyon szökős egy fajta 2 is van belőle:)úgyhogy tapasztalatból mondom.
Közepes termetű kutya úgyhogy ahhoz vegyél felszerelést...Hol fogod tartani?Lakás vagy udvar?Nagyon nagy mozgás tér kell neki mivel eredetileg vadász kutya....
1 tenyésztő
udvaron szeretném tartani.
Tudsz valami olcsó itatót etetőt...és még több ilyen cuccot?
:)nekünk sima régi fazekunk van itatónak és etetőnek a boltiakat mind szét rágták,tönkre tették....
szerintem nem érdemes venni nekik külön erre a célra kitaláltat.persze szép meg minden....
1 voltam
Elnézést, hogy bele szólok, a jó szándék vezérel: ha első kutyáról van szó (márpedig gondolom igen, mivel bizonytalan vagy abban, mire van szüksége), akkor vagy ne beagle-re essen a választásod, vagy mindenképp járj vele kutyaoviba, kutyasuliba, különben meg fogjátok keseríteni egymás életét. :(
Igazából amire első körben szükség van: etető tál, itató tál, víz, megfelelő kaja, játékok, nyakörv, póráz, fekhely (ami lehet egy nagypárna, kutyabox, stb., esetleg egy sampon, kullancs, bolha elleni védőszer, ha tanítani szeretnéd, akkor jutifalat, klikker.
A legfontosabb: félretett pénz (nekem 200.000,- Ft van félre téve), hogyha esetleg lebetegszik, komoly baja esik, legyen hova nyúlni. Ezt tapasztalatból mondom, nekem volt már, hogy a kutyám életét mentette meg a félretett összeg, igaz 2 évig gyűjtögettem, mielőtt az első kutyámat bevállaltam, de megérte várni.
Ha kölyök, legalább 6 hónapos koráig érdemes bent a lakásban tartani, hogy megfelelően szocializálódjon mindenkihez és mindenhez, akkor is, ha kerti, vagy kinti-benti kutya lesz, ez fontos az első időszakban.
A beagle rengeteg törődést, foglalkozást igénylő fajta, ami nagyon erős vadászösztönnel rendelkezik, amit ha nincs megfelelő körülmények között rendszeresen levezetve neki, akkor nagyon rossz lesz vele együtt élned.
Türelem, idő, a mozgás, sport, természet szeretete, következetesség, pénz, és legvégül még mindig idő, idő,és idő :)
Ezek ugyan nem tárgyak, de szükséged lesz rájuk.
Én tudom, nekünk is egy beagle kislányunk van.
13/L
köszönöm.
Szerintetek kislányt vagy kisfiút vegyek? Melyiket javasoljátok inkább?
ja és a megfelelő étel alatt mit értetek?
Kiskorában mást kell adni neki mint nagy korában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!