Mitől duzzadhatott fel a kutyám szája?
Figyelt kérdés
Egész nap itthon voltam, nem volt vele semmi gond, jó kedvű volt, sokat játszottunk, étvágya van. De most este észrevettem, hogy kicsit szomorkásan néz. Aztán láttam, hogy az állkapcsán van egy duzzanat. A duzzanat kb egy kisebb dió nagyságú. Kicsit megnyomtam, nem fájt neki. Megnéztem a fogait, fogínyét, semmi oda nem illő dolgot nem láttam. Szerintetek mi lehet ez? Ha holnapra sem múlik el, akkor elviszem orvoshoz. Nekem eszembe jutott, hogy ma jött meg egy ízületvédő táplálékkiegészítő, gf600 a neve. Esetleg nem lehet, hogy ettől? Ma már kapott belőle. Lehet ez valami mellékhatás, vagy allergia? Amúgy egy 3 hónapos golden retrieverről van szó.2012. aug. 30. 21:23
1/2 anonim válasza:
hát lehet mellékhatás de kétlem. Lehet meglátott egy darazsat vagy méhét bármi ilyesmi bogarat és bekapta az meg megcsípte.
Nekem az előző kutyámnak az orrát! csípte meg,szegény azt a sírást sose felejtem el,gondolhatod milyen érzékeny nekik és áhh nagyon fájt neki. Nah attól nagyon be volt dagadva az orra,levegőt alig kapott.
De ez csak tipp,ha holnapig nem múlik el tényleg vidd dokihoz! Majd írj mi volt!
2/2 A kérdező kommentje:
Szia! Reggelre kifakadt a duzzanat, majdhogy nem eltűnt, de nem bírtam ki, elvittem dokihoz. :D Azt mondta, hogy valószínű darázs, vagy valami más rovar csípte őt meg, mellékhatásról szó sincs, úgyhogy megnyugodhatok. :) Köszi az érdeklődésed! Szép estét! :)
2012. aug. 31. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!