Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Marhagégét, egyéb marha és...

Szilvi & Argos kérdése:

Marhagégét, egyéb marha és sertés alkatrészt mennyi ideig célszerű főzni?

Figyelt kérdés

Javarészt csirkét-kacsát szoktam adni a kutyámnak, épphogy átforralva, hogy benne maradjanak az ásványi anyagok, vitaminok.

Azt tudom, hogy sertést, vadat muszáj alaposan megfőzni, a marhát ajánlott...De kb. mennyi ideig? Teljesen főzzem szét, vagy elég a forrástól számítva 10-20 percig közepes lángon?


Köszi a válaszokat!



2012. aug. 30. 12:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem bírja a nyers húst? Atyaég... milyen kutya az?
2012. aug. 31. 11:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 Maxitabi ***** válasza:
Képzelheted.. főként, mivel szószólója vagyok a nyers etetésnek és a cicák is kapnak néha nyers húst.. Amúgy border..("jellegű keverék")és érzékeny gyomrú -már tápokra is volt..amitől igencsak híg lett a végtermék, ill kihányta az egészet. A főttel viszont nincs baj..
2012. aug. 31. 18:46
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!