Hány órát foglalkoztok napi szinten a kutyátokkal?
Rengeteget. Mivel tanuló vagyok, most szünetben ha nem a barátaimmal vagyok, és nem segítek éppen otthon, akkor az időt a kutyámmal töltöm. 2 éves labrador. Kimegyünk a mezőre, leülök, olvasok, ő körülöttem szaladgál. Hetente 3x megyünk kutyasuliba, ez foglalkozásonként 3 óra kábé. Ha kint vagyok a kertben, ő akkor is segít nekem (pl. ásni '-.- )
Most a nagy melegekben dél körül békén hagyom, hadd aludjon, de ahogy fölkel, rögtön hív játszani, hozza a labdáját. Szoktunk együtt úszni is, mikor nagyon melegek vannak akkor mindennap. Nagyon jó, élvezzük mindketten.
szia
én a westiemmel reggel 30-45 perc séta.
Délelőtt 30 perc játék.
Délben leviszem pisilni.
Délután kb 1óra játék + 1 óra kényeztetés:D (simogatás,ilyenek) és este 1-1,5-2órát futkározik a többi kutyával.
2 naponta fésülöm ki a szőrét.De ha nem gubancos akkor ritkábban.
Kb ennyi_:D
én gimis vagyok
nem játszok akkor vele annyit..hanem akkor a szüleim játszanak vele.De a séta az reggel este megvan,kicsit rövidebbb de megvan:)
nekünk pitbullunk van!
Reggel 45perc séta,délben másfél 2 órá futkározás játék labda, este 7kor 2 óra,birkózás,futkározás!!! de am meg egész nap velünk van,szal 24 órából napi szintem 10-15 óra!!!:D:D:D IMÁDJUK,mindenhová visszük magunkkal!!!
huhh az tök jó, én (majd) ottoni munkát akarok, akkor egész nap a kutyámmal lehetek(majd majd) :D
most sajnos még suli miatt nem tudom megoldani, bár jó lenne, ha vihetném magammal :D [sőt, ha nem adnának jó jegyet, még meg is fenyegethetném őket a kuttyal] :D :D
köszi,hogy irtatok, jó kutyázást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!