Más is alszik együtt a kutyájával?
Ami engem illet, én is szoktam aludni a kutyámmal.
De nem a hálószobában, hanem:
- a kutya "birodalmában": a nappaliban, földön, szivacson
- nyáron a hintaágyban
- sátorozások alkalmával
- nagyon ritkán ha délutáni szunya van, akkor nappali-kanapé
#2 vagyok
Azt elfelejtettem írni, hogy sosem a kutyának van "szüksége" arra, hogy velem aludjon, hanem nekem van rá szükségem
én is velük alszok ,az ágy végében vannak állandóan, uncsitesóm szülei állandóan azzal jönnek,hogy miért engedjük be az ágyba őket majd vmi fertőzést össze szedünk stb stb..meg tiszta szőr lesz az ágynemű..
nyilván a 2 panelkutya akik mellesleg bichonok,tehát a szőrük nem hullik, 2 havonta fürdenek,2 naponta fésülve vannak és a féregtelenítés és oltások rendben vannak,nah majd tőlük kapunk el vmit, egyik kutyánk már 9 éve meg van eddig semmi bajunk nem volt tőle..
ha egy nagytestű kutyám lenne amelyiknek hullik a szőre,azzal nem biztos,hogy együtt aludnék,nem a fertőzések miatt hanem a szőr miatt, egyik ismimnek vizslája van és kutya fent aludt az ágyon de tiszta szőr volt az ágynemű meg minden azt mondja nem jön ki semmiből a szőre így már le szoktatták az ágyon alvásról,így az ágyvégébe tettek egy pokrócot és azon alszik a kutya :)
*ágyvégébe a földre tettek egy pokrócot
kimard :9
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!