Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 11 hónapos berni pásztor...

11 hónapos berni pásztor kutyánk van. Mikor lehet pároztatni?

Figyelt kérdés
2009. júl. 26. 19:35
1 2
 11/14 anonim válasza:
31%
már nem azért de ha bernit pároztat nem hiszem hogy a nyakán maradnak a kölykök
2009. aug. 10. 14:36
 12/14 anonim ***** válasza:

A 2 éves kort be kell töltenie.

És szerintem a berni kölyök nem mindig marad a gazda nyakán.

2009. okt. 29. 18:03
 13/14 A kérdező kommentje:
Aki kedvesen válaszoltak, azoknak nagyon szépen köszönöm a felvilágosítást! Akik kevésbé kedvesen válaszoltatok: nem vagyok lelketlen szaporító, épp ezért kérdezek, mielőtt hülyeséget csinálnék. Kan kutyám van egyébként, és nagyon imádom. Szimplán azért szeretném inkább fajtán belül pároztatni, hogy ne kapjon el itt az utcában egy szukát, mert azok a kiskutyák előbb végeznék altatásban, mint így. Ja és ez az első kutyám életemben, elnézést, hogy nem vagyok még professzor. Ezért próbáltam érdeklődni hátha vannak itt nálam okosabbak!
2009. okt. 29. 18:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Olvasd el az olcsokutya.uw.hu oldalt és látogass el 1-2 menhely honlapjára is. A boxer sos-en olvashatsz történeteket, hogyan kerültek rossz helyzetbe a fajtatiszta kutyák is. Ezekre azért van szükség, hogy tudd pároztatás előtt, hogy mik történhetnek az 1000%-osan biztos helyre adott kutyákkal és azoknak a kölykeivel és így tovább. Rettenetes helyzet van ma Mo-on és ezzel is tisztában kell lenni szerintem.
2009. nov. 2. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!