Csak engem idegesít ez a falkavezér, farkasfalka, Jan Fennel, Cerberos Joó doktor úr mánia vagy másnak is az agyára megy már?
Az itteni kérdések megválaszolásában gondolsz ezek sokszori visszatérésére? (Bár én van amivel még egyszer sem találkoztam, már amiket felsoroltál.)
De tudod ide azért írnak kérdéseket pl. a kutyások, mert valamiben segítséget kérnek. A többiek meg megpróbálnak segíteni a válaszukkal. Arról mi nem tehetünk, hogy sok olyan kérdés van, amihez ismételni kell magunkat.
Viszont a kérdező boldog, hogy választ kapott!
NEM KÖTEKEDNI AKAROK, vagy ilyesmi!!!!
Remélem nincs harag!
Szerintem nem sok mindenkit idegesít.
Nagyon sok olyan kérdező van,aki nincs tisztában azzal,hogy a kutya egy állat. Ilyenkor el kell mondani a falkavezér dolgot. Aki meg ezzel nem ért egyet az meg megérdemli ha a kutyája a fejére nő,és nem fog tudni vele bírni.
Ha neked nincsenek a kutyáiddal ilyesmi problémáid,akkor bizony te is falkavezér vagy,és ha ez téged idegesít,akkor az sajna elég nagy baj.
Joó doktor úr.... szerintem sokan örülnének ha annyira értenének a dologhoz mint ő.
Nem akarok vita inditó lenni,egyéni vélemény :)
Ha vegytiszta baromság lenne, engem is idegesítene, csak épp van alapja, tekinve a kutyák származását.
Téged miért idegesít?
amikor sokadszor mondtam el neki ,hogy mit tegyen és nem úgy tette meg mérges lettem.
hiszen már oly sok időt rászántam.
mindíg ugyan azt kell ismételnem??
ja ,persze hiszen ő embergyerek,így csak 8-10 év után érti meg.
bezzeg a kutya ,elég neki 1-2 év és majdnem mindent tud.
ez van öreg.
ha idegesít ,az talán nem az ő hibájuk.
lehet hogy az első kutya a családban és meg szeretnék érteni ???
hidd el,egy gyerek nevelése sokkal idegesítőbb :):):):)
egy felnőtté pedig szinte örjítő :):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!